Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş a rămas fără echipă! Clubul a anunţat oficial despărţirea de jucător: "Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare"

Florin Gardoş a rămas fără echipă! Clubul a anunţat oficial despărţirea de jucător: "Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare"
Comentarii

Florin Gardoş nu mai este jucătorul Universităţii Craiova! Anunţul a fost făcut oficial, marţi, de către gruparea din Bănie prin intermediul reţelelor de socializare.

Mesajul Craiovei a fost unul succint şi specific unei anulări contractuale, semn care arată că cel mai probabil despărţirea a fost una amiabilă.

"Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de Florin Gardoş. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare.", a anunţat Universitatea Craiova, prin pagina sa de Facebook.

Florin Gardoş nu a apucat să evolueze decât 14 minute, în sezonul recent încheiat, pentru Universitatea Craiova, respectiv în a doua manşă a calificărilor pentru grupele Europa League, câştigată de olteni pe teren propriu, scor 3-2, în faţa celor de la FK Sabail (Azerbaidjan).

De altfel, chiar atunci a trecut printr-o nouă accidentare la genunchi care l-a ţinut departe de gazon mai bine de şase luni. Se pare că această accidentare a determinat conducerea Universităţii Craiova să renunţe la înţelegerea cu fotbalistul care părea să fie cel mai promitător fundaş central din ţară, în vârful formei sale.

Fundalşul de 31 de ani are 14 selecţii în tricoul naţionalei României şi a câştigat două campionate cu FCSB, două cupe cu roş-albaştrii şi cu Craiova, şi o altă supercupă alături de formaţia lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: florin gardosuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare