Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş a vrut să se facă pompier. Momentul de cumpănă din cariera lui: ”Am avut senzaţia că trebuie să mă reorientez”. EXCLUSIV

Florin Gardoş a vrut să se facă pompier. Momentul de cumpănă din cariera lui: ”Am avut senzaţia că trebuie să mă reorientez”. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Florin Gardoş a povestiti pentru Telekom Sport despre un moment de cumpănă din cariera lui de jucător, când voia să devină pompier. Avea 18 ani şi situaţia financiară l-a împins să caute soluţii.

Florin Gardoş a fost un mare talent al generaţiei sale, a ajuns şi la echipa naţională şi în vârful carierei a prins un transfer în Premier League, la Southampton. Din păcate, accidentările l-au tras foarte mult în jos. Însă fundaşul în vârstă de 31 de ani a mai avut un moment de cumpănă, în perioada în care era la începutul carierei.

Forin Gardoş a vrut să se facă pompier

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Florin Gardoş a povestit cum, când avea doar 18 ani, a fost tentat să devină pompier. Fostul internaţional român susţine că juca atunci în Liga a 3-a, nu câştiga suficienţi bani şi a început să caute soluţii. Cel care l-a convins să continue a fost chiar tatăl său, care i-a cerut să renunţe la planurile de a devenit pompier şi să se concentreze pe fotbal. Ulterior, Gardoş a ajuns la Chiajna şi apoi la FCSB.
 
”În perioada Steaua, când mi-au citit interviul, Lato mi-a pus porecla Pompierul şi de atunci, când vorbim, îmi spune Pompi. ”Ce faci, Pompi?” A fost o fază, aveam 18 ani, terminam liceul şi eram la Divizia C, jucam foarte puţin, eram rezervă şi aveam un salariu foarte mic, gen 4 milioane vechi şi nu-i luam nici pe aia. Efectiv nu mă descurcam şi nici părinţii nu-şi permiteau să mă întreţină, şi am avut senzaţia asta că trebuie să câştig bani şi să mă reorientez dacă nu merge cu fotbalul.
 
Aveam o cunoştinţă în Satu Mare, la pompieri şi am discutat, ştiam că erau foşti fotbalişti la Divizia B sau C erau înscrişi la pompieri. Am discutat cu el şi mi-a zis la proba fizică e greu, la partea scrisă te descurci. Am zis n-are cum la partea fizică, n-am nicio problemă.  Chiar mă gândeam să mă înscriu şi în momentul acela, când a auzit tata ce pun la cale mi-a zis: ”cred că eşti nebun, am investit în tine 7 ani şi am plătit ghete şi cantonamente, tu vrei să te laşi? Nu te laşi, mai joci până îţi spun eu!”  Din acel moment totul a mers aşa, am jucat meci de meci la C, apoi m-am transferat la Chiajna, Steaua...
 
Studiasem şi nişte statistici, Satu Mare era pe ultimul loc din ţară la incendii, ştiam şi riscurile. Am zis ok, e un risc, dar e un post plătit bine şi merg pe varianta asta”, a povestit Gardoş pentru Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: florin gardos 

viewscnt
Articole similare