Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş, după ce a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală: ”Vestea bună este că voi putea juca cu o mască”

Florin Gardoş, după ce a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală: ”Vestea bună este că voi putea juca cu o mască”

Superliga

Comentarii

Jucătorul echipei Politehnica Iaşi, Florin Gardoş, care a suferit o fractură de piramidă nazală la meciul de luni cu Dinamo, din Liga I, le-a mulţumit fanilor pentru încurajări, el precizând, într-un mesaj postat pe Facebook, că va putea juca folosind o mască.

“Vă mulţumesc pentru mesaje şi încurajări! Deşi diagnosticul este unul pe care nu mi-l doream, fractură de piramidă nazală, vestea bună este că voi putea juca cu o mască. Mulţumesc D-lui Doctor Dan Nica pentru ajutor şi pentru rapiditatea cu care a tratat cazul meu!”, a notat Gardoş.

Miercuri, Politehnica Iaşi a anunţat că a sesizat CCA în cazul accidentării lui Gardoş. “Lovitura aplicată de Ricardo Grigore i-a provocat o sângerare abundentă din nas lui Gardoş, oprită cu greu de medicii echipei. (…) La faza în cauză, petrecută în interiorul careului dinamovist, arbitrul meciului, Horaţiu Feşnic, a lăsat jocul să continue. Clubul nostru, prin preşedintele Adrian Ambrosie, a trimis o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a analiza faza incriminată şi a lua măsurile care se impun”, a precizat gruparea ieşeană.

Afla mai multe despre: poli iasiflorin gardos,  

viewscnt
Articole similare