Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş s-a despărţit de Academica Clinceni. În aceeaşi zi, ilfovenii au transferat doi jucători. Un fost fotbalist al Rapidului a semnat cu ultima clasată din Liga I

Florin Gardoş s-a despărţit de Academica Clinceni. În aceeaşi zi, ilfovenii au transferat doi jucători. Un fost fotbalist al Rapidului a semnat cu ultima clasată din Liga Igalerie foto

Academica Clinceni

Comentarii

Florin Gardoş a anunţat, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că s-a despărţit de Academica Clinceni.

"Aşa cum spuneam pe 10 ianuarie, azi a venit decizia LPF de încetare a raporturilor contractuale dintre mine şi Academica Clinceni.

Vreau să ii mulţumesc lui Ilie Poenaru, stafului şi colegilor pentru felul în care am fost primit şi pentru toate momentele frumoase din sezonul trecut Le doresc tuturor mult succes!" , a fost mesajul postat de Florin Gardoş pe pagina personală de Facebook.

În aceeaşi zi, joi, Academica Clinceni a anunţat că a obţinut serviciile fotbaliştilor Pavel Cmovs şi Mirel Bolboaşă.

Fundaşul ceh Cmovs, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil până în vara anului viitor. Pavel Cmovs nu este la prima experienţă în fotbalul românesc. El a mai jucat la Rapid în sezonul 2014-2015. În carieră, Cmovs a mai evoluat la Veendam, NEC Nijmegen, Levski Sofia, Mumbay City, Mlada Boleslav, Teplice, Nea Salamis şi Pohronie.

“Mă bucur pentru că am revenit în România. M-am simţit bine în trecut aici şi sunt fericit că am reuşit să revin în Liga I. Academica Clinceni se află într-o situaţie dificilă în clasament, dar nu mă sperie acest lucru. Vom munci mult şi sunt sigur că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat fotbalistul ceh.

Portarul Mirel Bolboaşă, în vârstă de 32 de ani, a mai evoluat la Academica Clinceni în alte două perioade – în sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014. Bolboaşă a mai jucat şi la Viitorul Constanţa, Petrolul Ploieşti, U Cluj, ASA Târgu Mureş, UTA Arad şi Astra Giurgiu.

“Sunt fericit pentru că am venit la Academica Clinceni. De fapt, am revenit la Clinceni, pentru că am mai jucat aici acum vreo 8 ani. Mă cunosc foarte bine cu oamenii de aici. Nu mă sperie că echipa se află pe ultimul loc. Sunt convins că putem să ieşim din acea zonă şi să arătăm un fotbal bun”, a declarat Mirel Bolboaşă.

Academica Clinceni va disputa duminică primul meci oficial din acest an, în deplasare, cu CS Mioveni, în etapa a XXII-a a Ligii I.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gardosclinceni 

viewscnt
Articole similare