Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea a dezvăluit de ce nu mai evoluează Radu Drăguşin la Juventus. Fundaşul de la U21 este pregătit să joace pentru echipa naţională

Florin Manea a dezvăluit de ce nu mai evoluează Radu Drăguşin la Juventus. Fundaşul de la U21 este pregătit să joace pentru echipa naţională
Comentarii

Radu Drăguşin nu a mai evoluat în tricoul lui Juventus, dar este pregătit să joace pentru echipa naţională a României de U21.

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezvăluit motivul pentru care fundaşul de la U21 nu mai evoluează în tricoul lui Juventus.

Florin Manea a dezvăluit de ce Radu Drăguşin nu mai evoluează la Juventus

Pentru cei de la AS.ro, Florin Manea a vorbit despre Radu Drăguşin şi a declarat că motivul pentru care fundaşul lui Juventus este ţinut pe bancă de Andrea Pirlo, este că acesta e presat de "bianconeri" pentru a semna un nou contract valabil pe 5 ani.

"El este foarte concentrat, sunt 100% sigur că va performa la un nivel înalt. E greu să îi mai spun să aibă încredere, atât timp cât el se antrenează zi de zi cu Cristiano Ronaldo, Dybala şi cu alţi jucători mari. Cred că Juventus e între primele cinci cluburi din lume.

I-am spus să îşi facă jocul lui, nu e nimic special. Eu cred că el deja se transformă într-un jucător matur, care uşor-uşor prinde experienţă, având în vedere campionii cu care se antrenează.

Acum, în ultima perioadă, nu a jucat la Juventus, una dintre cauze fiind că nu şi-a prelungit contractul. Dar sperăm ca, în curând, să putem să vorbim despre acest lucru", a declarat Florin Manea pentru cei de la as.ro.

Fundaşul de la U21 este pregătit să joace pentru echipa naţională

Agentul lui Drăguşin a mai explicat şi faptul că Radu este disponibil oricând să joace pentru echipa naţională de la U21.

"Nu se gândeşte la semnătură, ştie că e reprezentat bine, că avem grijă ca totul să fie în ordine. Dacă vine la naţională, se va gândi numai aici.

E frumos să aibă o performanţă la România U21, dar ţelul oricărui jucător este să ajungă la naţionala mare. Normal, să reprezinte România la orice nivel. Chiar am fost uimit de disponibilitatea lui de a veni la naţională indiferent unde îl cheamă...că e U19, că e U21.

El este tot timpul dispus să vină. Dacă va semna cu Juventus, sau cu altă echipă, nu cred că va mai fi lăsat decât la datele oficiale ale FIFA", a mai spus Manea.

Radu Drăguşin este cotat la 800.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt, iar fundaşul de 19 ani este curtat de Newcastle şi Wolfsburg.

Afla mai multe despre: radu dragusin juventus 

viewscnt
Articole similare