Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea iese la atac! Fostul oficial al Rapidului îl compară pe Victor Angelescu cu Gigi Becali: ”Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu!”

Florin Manea iese la atac! Fostul oficial al Rapidului îl compară pe Victor Angelescu cu Gigi Becali: ”Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu!”

Rapid

Comentarii

Fostul director sportiv al Rapidului, Florin Manea, a vorbit despre motivele pentru care a renunţat la funcţia pe care o ocupa în cadrul clubului alb-vişiniu.

Manea a declarat că s-a simţit dezamăgit pentru că nu a fost lăsat să îşi facă treaba iar eşecurile care i se imputau nu erau consecinţa acţiunilor sale.

”Am fost foarte dezamăgit, pentru că m-am simţit un eşec. Şi nu a fost datorită muncii mele. Nu am fost lăsat să îmi impun ideile. Am văzut şi un interviu al lui Ovidiu, îmi spunea să am răbdare. Păi, am răbdare de doi ani. Şi nu pot să fiu judecat pe lucrurile pe care eu nu le fac. Dacă vreodată mă voi întoarce la Rapid, mă voi întoarce doar dacă mi se va da mână liberă să fac ceea ce cred că trebuie făcut. Şi atunci pot să fiu judecat pentru ceea ce fac. Dar când eşti judecat pentru lucrurile pe care le fac alţii, pe spatele numelui tău... nu mai vreau să se întâmple aşa ceva. Vreau să pot să am un impact. Eu am avut un impact minor, din păcate, în acest an, pentru că nu am fost lăsat.”, a spus Manea. 

Fostul oficial al giuleştenilor a trimis săgeţi către finanţatorul Victor Angelescu, pe care l-a comparat cu patronul FCSB-ului, Gigi Becali, cunoscut pentru că se implică la echipă din mai multe puncte de vedere decât ar fi necesar.

”Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu, să fim buni şi la chimie şi la agricultură şi la... patronul dă bani şi asigură bugetul, directorul sportiv face transferurile, antrenorul îşi face echipa, preparatorul îşi face pregătirea fizică... să nu ne mai băgăm unii peste alţii. Când sunt şapte inşi care se ocupă de un lucru şi acel lucru nu iese bine, cine e de vină? Sper că Victor (n.r. - Angelescu) a înţeles, că el este un băiat deştept şi care vrea să facă performanţă. Dar eu cred că a făcut greşeli mari pentru că a dorit să conducă hands-on, mai a la Gigi. Şi nu merge.”, a completat Manea.

Afla mai multe despre: rapidflorin manea 

viewscnt
Articole similare