Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea va reprezenta încă un jucător important din Superligă: ”L-a întrebat pe Radu Drăguşin de mine!”

Florin Manea va reprezenta încă un jucător important din Superligă: ”L-a întrebat pe Radu Drăguşin de mine!”

Fotbal

Comentarii

Florin Manea este pe val, după ce a reuşit să-l ducă pe Radu Drăguşin () la Tottenham, de la Genoa, pentru 25.000.000 de euro + 5.000.000 de euro bonusuri ulterioare.

Un alt jucător important din Superligă, Constantin ”Dina” Grameni (21 de ani), internaţional de tineret, legitimat la Farul Constanţa, a decis să-şi lase şi el destinul pe mâna lui Florin Manea.

Florin Manea anunţă: ”M-am înţeles cu Dina Grameni”

Impresarul Florin Manea a fost cel care a anunţat colaborare cu mijlocaşul Farului. Dina a cerut referinţe despre Florin Manea de la fostul său coleg de la tineret, Radu Drăguşin, iar recomandările au fost foarte bune. 

  • 2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Grameni, conform transfermarkt.de.

M-am înţeles cu Dina Grameni. Trebuie să îi trimit contractul, am bătut palma cu el. Este coleg cu Radu, se ştia cu el. L-a întrebat şi pe Radu de mine şi o să încerc să îl ajut. Semnele au fost bune.

Ne-am înţeles, trebuie să îi trimit contractul. Mai este încă unul. O să îl spun mai încolo, că sunt nişte lucruri de confidenţialitate. Deocamdată este mai bine să nu.

Florinel Coman nu. S-ar putea să semnez un jucător străin care a jucat pe la Arsenal. Un nume bun. O să vă anunţ când va fi. Atât de mult s-a scris de lucrul acesta”, a spus Florin Manea, potrivit fanatik.ro.

Constantin Grameni este un produs 100% al şcolii de fotbal de la Ovidiu. În trecut, numele său a legat de mai mult posibile transferuri în Turcia, cel mai frecvent la Beşiktaş Istanbul.

  • 11 meciuri şi 3 goluri are Grameni în naţionala de tineret a României.

Afla mai multe despre: florin manearadu dragusindina grameni 

viewscnt
Articole similare