Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Motroc şi-a dorit revenirea la Rapid, dar clubul s-a opus: ”A fost momente în care a durut foarte tare. Speranţa moare ultima” | EXCLUSIV

Florin Motroc şi-a dorit revenirea la Rapid, dar clubul s-a opus: ”A fost momente în care a durut foarte tare. Speranţa moare ultima” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Florin Motroc a discutat despre revenirea la echipa iubită, Rapid.

Florin Motroc a jucat trei ani la Rapid, iar echipa i-a rămas în suflet. Acesta a revenit ca antrenor la echipa secundă a giuleştenilor, puţin înainte de a se îmbarca într-o carieră în ţările arabe. Însă, pentru formaţia iubită, Motroc a dezvăluit că ar fi renunţat la bani ca sa poată reveni în Giuleşti.

Dar Rapidul nu l-a dorit. Antrenorul trecut prin Kuweit, Arabia Saudită sau Bahrain a dezvăluit că, deşi avea un acord pe masă cu conducerea, aceasta a ales să pună pe altcineva în funcţie, cât Motroc era plecat din ţară.

”Au fost variante, dar când au fost, nu s-au potrivit. A fost odată ca niciodată. Când a venit acel personaj din Moldova, Moraru, vorbisem cu el şi ne-am înţeles pentru 3000 dolari, o sumă modică.

Aveam 10.000 să dau din casă în Iordania, aveam contractul în mână şi am spus că nu semnez până luni. Noi ne-am întâlnit joi. Am plecat în Bahrain cu contractul pe masa şi am zis că aştept Rapidul.

Vin pe 3000 la Rapid, renunţ la bani şi duminică am primit un mesaj că a fost pus Ganea. Au fost momente în care m-a ros foarte foarte tare. dar uşor, uşor din păcate.... (n.r. ai renunţat?) Speranţa moare ultima, dar e din ce în ce mai mică. Nu se mai vede luminiţa, eu tot sper, sunt tânăr, mai am timp”, a declarat Florin Motroc. pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin motrocrapid 

viewscnt
Articole similare