Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă a ajuns printre cei mai buni din Cehia. Antrenorul Pavel Vrba este încântat de el: ”Ne-a salvat”

Florin Niţă a ajuns printre cei mai buni din Cehia. Antrenorul Pavel Vrba este încântat de el: ”Ne-a salvat”

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă a devenit unul dintre cei mai buni portari din campionatul Cehiei şi Pavel Vrba, antrenor la Sparta Praga, l-a lăudat după ultimul meci.

În vârstă de 34 de ani, Florin Niţă are un sezon excelent la Sparta Praga, după ce anul trecut ajunsese pe banca de rezerve.

Însă Niţă s-a bucurat în acest sezon de încrederea antrenorului Pavel Vrba şi internaţionalul român a devenit unul dintre cei mai buni portari din Cehia.

În ultima etapă, Sparta Praga s-a impus la limită în faţa celor de la Mlada Boleslav, după un meci în care Florin Niţă şi-a salvat echipa în mai multe rânduri.

Florin Niţă, printre cei mai buni din Cehia: ”Ne-a salvat”

În etapa care s-a încheiat, Sparta Praga a avut un meci foarte dificil cu Mlada Boleslav, pe teren propriu. Sparta s-a impus cu 1-0, cu mult noroc, printr-un gol marcat de Hlozek, în minutul 90+3.

Un mare merit la această victorie îl are şi Florin Niţă. Internaţionalul român a avut mai multe intervenţii excelente, în care şi-a salvat echipa.

După meci, antrenorul Pavel Vrba a lăudat prestaţia portarului român, despre care efotbal.cz scrie că domină la toate capitolele în topul portarilor din campionatul Cehiei:

”Sunt meciuri când nu ai niciun noroc şi ai o mulţime de ocazii în care poţi avea succes, dar nu ai. Duminică s-a dovedit că am avut noroc.

Ne-a salvat şi Niţă, în cooperare cu nişte jucători. Pe final ne-a venit norocul. La 0-0 au fost cel puţin două situaţii în care rezultatul ar fi putut fi complet opus”, a declarat Pavel Vrba, citat de efotbal.cz.

Totuşi, antrenorul lui Sparta Praga are şi un reproş pentru portarul român. Vrba susţine că Florin Niţă ar trebui să caute soluţii mai bune după ce mingea ajunge la el:

”În multe situaţii ne-am fi putut descurca mai bine după ce am câştigat balonul [...] Din acest punct de vedere, ar fi putut fi mai rapid să declanşeze atacul”, a mai spus Vrba.

Afla mai multe despre: florin nita 

viewscnt
Articole similare