Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă a semnat! Unde îşi va continua cariera portarul naţionalei + Declaraţia acestuia

Florin Niţă a semnat! Unde îşi va continua cariera portarul naţionalei + Declaraţia acestuia

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă a semnat o prelungire de contract cu Sparta Praga, valabilă până în 2023. Viitorul portarului era incert, graţie unor prestaţii de senzaţie la naţională, dar clubul său s-a grăbit pentru a îi prelungi înţelegerea şi a îl păstra la club.

Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga până la sfârşitul lui iunie 2023. Portarul selecţionatei noastre a impresionat în meciurile disputate în calificările la Mondial, iar oficialii formaţiei din capitala Cehiei s-au asigurat că nu îl vor pierde pe ”goalkeeper”.

Florin Niţă şi-a început cariera la Concordia Chiajna, echipă pentru care a debutat în Liga 2, în 2010. După câţiva ani impresionanţi petrecuţi la formaţia ilfoveană, acesta a fost adus de Becali la FCSB, unde iniţial a fost opţiunea de rezervă pentru Tătăruşanu, iar apoi Arlauskis.

Însă, într-un final, Niţă a primit şansa să fie titular şi a impresionat. Acesta a fost prima alegere în poarta FCSB-ului pentru 3 sezoane, înainte de mutarea la Sparta Praga, unde se află de doi ani. De-a lungul carierei, Niţă a reuşit să câştige două Ligi 1, o Cupă a României şi o Cupă a Cehiei.

”Este un pas important pentru mine, pentru familia mea şi sper să continui evoluţiile bune pentru club. Am luat această decizie cu familia mea şi sunt fericit să mai stau aici încă doi ani. Sper să avem rezultate bune, calificări în UEFA Champions League, de ce nu? Este o perioadă foarte bună pentru mine”, a declarat portarul nostru, pentru Sparta TV.

Afla mai multe despre: florin niţăsparta pragatransfer florin niţă 

viewscnt
Articole similare