Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă dezvăluie de ce nu a ajuns în iarnă la FCSB: „Nu am mai insistat” + Ce discuţie a avut cu un fotbalist important de la CFR

Florin Niţă dezvăluie de ce nu a ajuns în iarnă la FCSB: „Nu am mai insistat” + Ce discuţie a avut cu un fotbalist important de la CFR
Comentarii

Florin Niţă (33 de ani) a impresionat în meciurile echipe naţionale din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar oficialii de la Sparta Praga i-au pus imediat "pe masă" prelungirea contractului.

Portarul echipei naţionalei, Florin Niţă, şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga până în anul 2021 şi se declară mulţumit pentru alegerea făcută.

Întrebat despre alegerea făcută, Niţă a mărturisit pentru Fanatik: „Sincer să fiu, Praga este un oraş frumos, plus că am la şcoală copilaşii. Împreună cu soţia am decis să continuăm la Praga, mai ales că Andrei s-a obişnuit foarte bine şi îi merge ok, aşa că, dacă oraşul şi clubul ne oferă tot ce vrem, am luat această decizie. M-am înţeles cu cei de la Sparta pentru încă doi ani de contract şi astfel am rezolvat problema, ca să spun aşa. Mă simt foarte ok şi nu am aveam de ce să merg în altă parte când puteam să rămân aici şi să-mi continui treaba la un nivel destul de bun.

Sparta e o echipă care se bate la titlu… Bine, acum este o distanţă destul de mare, dar avem o şansă destul de bună de a prinde un loc în preliminariile Champions League. Nu e greu, dar nici uşor nu este, pentru că în Cehia este un campionat destul de tare şi o formaţie din subsolul clasamentului poate pune oricând probleme unei echipe din faţă”.

Capitolul FCSB

Niţă a recunoscut cu au fost nişte discuţii cu cei de la FCSB în iarnă, care însă nu s-au concretizat.

„Au fost nişte discuţii cu Steaua, dar nu atât de avansate cum s-a scris sau cum s-a crezut. Nu s-a ajuns la niciun acord, pentru că cei de aici, de la Sparta, mi-au spus clar că nu îmi vor da drumul să plec! Din momentul acela şi eu am lăsat-o aşa, nu am mai insistat, iar voia lui Dumnezeu a fost ca eu să semnez apoi prelungirea cu Sparta. Consider că a fost o alegere bună”, a declarat internaţionalul român.

  • 1,5 milioane de euro este cota actuală a lui Florin Niţă

„Am vorbit cu Alex Chipciu”

Relaţia de prietenie dintre Alex Chipciu şi Florin Niţă rezistă în timp. Bun prieten cu Chipciu de pe vremea în care erau colegi la formaţia patronată de Gigi Becali, Niţă a dezvăluit de unde a pornit zvonul conform căruia el ar fi fost pe lista CFR-ului.

„Nu a fost nimic oficial, cu vreun conducător de la CFR Cluj. Într-adevăr, am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat ce am de gând pentru sezonul viitor, dacă vin la CFR şi i-am transmis să mai aşteptăm puţin.

Până la urmă am decis să rămân la Sparta Praga. Alex Chipciu este prietenul meu şi tot timpul vorbesc cu el, aşa cum discut şi cu Vătăjelu, care a fost la Sparta, sau cu Stanciu, care e acum la Slavia. Suntem oameni şi păstrăm relaţiile de prietenie"
, a mai adăugat portarul naţionalei.

Florin Niţă evoluează la Sparta Praga din ianuarie 2018, când formaţia din Cehia le-a plătit celor de la FCSB 1.350.000 de euro pentru transfer.

În actuala stagiune, portarul român a bifat 20 apariţii în tricoul Spartei, ocupanta locului doi din Cehia, în spatele rivalei Slavia, reuşind să nu ia gol în nouă dintre jocuri.
 

Afla mai multe despre: florin nitafcsbslavia pragacfr cluj 

viewscnt
Articole similare