Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă, încrezător în şansele României de a ajunge la baraj! ”Acum ne-am dat seama ce obiectiv măreţ avem!”

Florin Niţă, încrezător în şansele României de a ajunge la baraj! ”Acum ne-am dat seama ce obiectiv măreţ avem!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

Florin Niţă este jucătorul cu cele mai bune evoluţii în mandatul lui Mirel Rădoi şi a mărturist la finalul meciului că România trebuie să câştige şi următoarele două meciuri, pentru a se califica la baraj. 

”Meciul acesta şi cele două sunt nişte finale pentru noi. Sper să facem meciuri bune, cum am făcut în această seară şi cum am făcut în Germania, iar după următoarele două meciuri să avem şansa să mergem mai departe.

Acum ne-am dat seama ce obiectiv măreţ avem şi trebuie să îl atingem. În aceste zile ne-am unit şi ne-am atins obiectivul de a câştiga în această seară”, a declarat Florin Niţă la finalul meciului, pentru PRO TV. 

Portarul care joacă pentru Sparta Praga are doar 11 prezenţe în tricoul naţionalei. El a devenit titular după ce Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea. 

 

Afla mai multe despre: echipa naţională-florin niţă-campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare