Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă se gândeşte să plece de la Sparta Praga! Decizia care l-a supărat: "N-am primit nicio explicaţie"

Florin Niţă se gândeşte să plece de la Sparta Praga! Decizia care l-a supărat: "N-am primit nicio explicaţie"

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (34 de ani), portarul Spartei Praga şi fotbalistul român al anului, a anunţat că e gata să plece de la echipă dacă nu-şi va recâştiga locul de titular în poartă. Pavel Vrba, antrenorul Spartei, l-a trecut pe linie moartă pe Niţă şi acesta a devenit nemulţumit.

Florin Niţă se gândeşte să plece de la Sparta Praga! Decizia care l-a supărat: "N-am primit nicio explicaţie"

Florin Niţă a fost desemnat fotbalistul român al anului 2021, dar nu trece printr-o situaţie foarte bună la club, deşi a fost om de bază. Pavel Vrba, antrenorul Spartei Praga, l-a trecut pe linie moartă înainte de meciul cu Rangers, iar de atunci goalkeeperul nu a mai jucat.

Ca atare, Niţă e gata să plece de la Sparta Praga dacă situaţia nu se va schimba. Internaţionalul român, ajuns titular incontestabil în poarta naţionalei, a anunţat că şi-ar dori să rămână tot în străinătate dacă nu va mai continua aventura la Sparta Praga, unde a fost vândut de FCSB la începutul lui 2018.

"A fost un moment greu, pentru că eu am ajutat echipa, am fost decisiv, am contribuit la rezultate, iar înaintea meciului cu Rangers am primit vestea că nu voi mai juca. Nu am primit nicio explicaţie, am crezut că este doar pentru un meci, apoi am văzut că antrenorul îl tot preferă pe colegul meu. Nu ştiu ce să zic, eu voi încerca să îmi recâştig locul, să muncesc să redevin titular.

Este dificil, nu sunt robot să mă antrenez mereu la capacitate maximă. Când observi că eşti dat la o parte, deşi ai pus suflet, parcă nu mai munceşti cu aceeaşi plăcere. Observ că aici nu sunt respectat. Eu vreau să mai apăr, nu am arătat încă tot ce pot.

Dacă nu voi avea o explicaţie concretă, dacă nu sunt lămurit, atunci voi dori să continui în altă parte. Aş dori tot afară, pe cât posibil. Dar în fotbal nu se ştie niciodată. A fost cel mai bun an pentru mine, din carieră. Am avut performanţe bune, evoluţii de care mă bucur", a spus Florin Niţă pentru Radio România Actualităţi.

Florin Niţă a jucat 23 de meciuri în acest sezon la Sparta, în toate competiţiile, iar în nouă dintre ele a reuşit să nu ia gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Niţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com



 

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragaplecare 

viewscnt
Articole similare