Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu şi-a recunoscut greşeala. Eroarea prin care Voluntari a fost egalată de Oţelul în prelungiri: ”Le-am dat şansa”

Florin Pârvu şi-a recunoscut greşeala. Eroarea prin care Voluntari a fost egalată de Oţelul în prelungiri: ”Le-am dat şansa”

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Florin Pârvu (49 de ani), a tras concluziile după remiza cu Oţelul lui Dorinel Munteanu.

FC Voluntari a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului din Superligă.

Andrei Dumiter a deschis scorul în minutul 20, după ce a scăpat singur şi l-a învins pe Pap cu un şut din careu. 

Răzvan Tănasă a irosit o şansă pentru gălăţeni, cinci minute mai târziu, iar Oţelul a dominat repriza secundă, reuşind egalarea în minutul 90+4, când Joao Lameira a înscris cu un şut din afara careului. 

Oaspeţii au trecut pe lângă victorie la şutul lui Alexandru Pop, din ultimul minut, şi meciul s-a încheiat 1-1.

Reacţia lui Florin Pîrvu după remiza cu Oţelul Galaţi

La finalul partidei, Florin Pârvu a reacţionat şi a precizat că este dezamăgit de egalarea venită la ultima fază a jocului, dar este încrezător că poate să mai obţină puncte importante în etapele rămase.

”Suntem dezamăgiţi. Când conduci tot jocul şi primeşti gol în minutul 94, e dezamăgitor. Erau importante cele trei puncte. Am jucat pentru a câştiga jocul. Am avut o primă repriză foarte bună. În afară de gol, am avut şi alte situaţii clare de a marca.

Repriza a doua am început-o bine, iar pe final era normal să ne retragem. Ei veneau cu centrări din părţile laterale. Ne-am închis, ne-am retras poate mai mult decât trebuia şi le-am dat şansa lor de a veni şi a pune presiune pe noi.

Oţelul e o echipă bună, care stă foarte bine fizic şi era clar că vor forţa până la final. Mergem înainte. E un punct pus în clasament. Avem mare nevoie. Mai sunt meciuri de jucat şi puncte puse în joc.

Faza golului e lucrată la antrenament şi am ştiut cum să-i surprindem. Sunt mulţumit de băieţi pentru că am văzut dorinţă. Suntem dezamăgiţi în vestiar, dar trebuie capul sus că mai avem meciuri de jucat.

O victorie azi ne-ar fi adus o siguranţă, dar este posibil orice. Cupa e o competiţie pe care o respectăm. Corvinul e o echipă bună a Ligii 2, care joacă de mult timp împreună şi a făcut o surpriză imensă, e emulaţie în oraş”, a declarat Pârvu, după meci.

În urma acestui rezultat, Oţelul este pe locul secund în play-out, cu 27 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, în timp ce FC Voluntari are 21 de puncte şi este pe locul 6.

Afla mai multe despre: florin parvuvoluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare