Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, apel disperat către suporteri: ”Haideţi la stadion! Craiova anunţă 7000 de fani”

Florin Prunea, apel disperat către suporteri: ”Haideţi la stadion! Craiova anunţă  7000 de fani”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo joacă duminică seara, de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport contra Universităţii Craiova.

Florin Prunea, Eugen Neagoe şi Filip Mrzljak au vorbit înainte de derby-ul contra oltenilor şi au promis că vor face totul pentru a ieşi din situaţia actuală: ”După dezastrul de la Constanţa, care eu sunt convins că nu se va mai întâmpla, atâta timp cât noi vom fi la această echipă, a fost o săptămână grea, foarte grea, ştiam ce ne aşteaptă, am fost criticaţi, foarte bine. Este un capitol peste care cred că am trecut destul de bine. S-au pregătit foarte bine băieţii în această săptămână, discuţii individuale şi cu antrenorii, şi cu noi, am stat toţi împreună aici.” a explicat Florin Prunea.

Managerul general de la Dinamo este convins că partida contra Universităţii este una dificilă şi crede că supărarea suporterilor poate trece prin victorii. Prunea aşteaptă lumea la stadion: ”Ne aşteaptă un meci cu o echipă foarte bună, chiar dacă pe undeva cu problemele pe care le au şi ei, de altfel ca majoritatea echipelor, vedem că jocurile sunt extrem de echilibrate. Trebuie să câştigăm cele 3 puncte, drum de întoarcere nu avem. Un singur apel aş face către suporteri, să vină la stadion, să fim în număr mare pentru că eu nu cred, am văzut că se laudă cei de la Craiova că vor fi 5.000, 7.000, eu nu cred că noi nu putem să avem mai mulţi suporteri decât Craiova, mai ales că evoluăm acasă” a mărturisit oficialul ”câinilor”.

”Cred că numai împreună putem să reuşim. M-a întrebat multă lume de ce nu închidem stadionul. Cum să închidem stadionul? Că de ce nu jucăm fără suporteri... Chiar dinamoviştii mi-au spus acest lucru, că este regulamentar, puteţi să închideţi până vă puneţi la punct automatismele. Nu o să fiu niciodată de acord cu aşa ceva. Cum adică?” a mai adăugat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare