Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea aruncă săgeţi către FRF! ”Când au fost 8 antrenori liberi, nu i-a căutat nimeni! Au fost mişcări de imagine acum!” EXCLUSIV

Florin Prunea aruncă săgeţi către FRF! ”Când au fost 8 antrenori liberi, nu i-a căutat nimeni! Au fost mişcări de imagine acum!” EXCLUSIV
Comentarii

Florin Prunea îşi continuă războiul cu FRF şi nu crede în iniţiativele lui Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi e istorie pentru naţionala României, care a ratat alte calificări cu el pe bancă. Tricolorii nu s-au calificat la EURO 2020, după meciul cu Islanda, şi tot nordicii ne-au împiedicat în drumul spre "barajul" pentru Campionatul Mondial. 

Deşi FRF a insistat ca Mirel Rădoi să semneze prelungirea contractului, în discuţia decisivă nu s-a ajuns la un consens, iar 30 noiembrie a fost ultima zi a antrenorului pe banca echipei naţionale. După ce variantele Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au picat, federaţia a continuat să tatoneze pistele, iar joi a fost la Cluj, pentru a discuta cu Dan Petrescu. 

Antrenorul campioanei României a confirmat întâlnirea cu delegaţia FRF şi a anunţat că răspunsul final va fi dat după ultimul meci al lui CFR Cluj din acest an, care va avea loc pe 19 decembrie. 

Acum, Florin Prunea consideră că aceste acţiuni au fost doar pentru imagine şi a spus că FRF nu i-a căutat pe antrenorii menţionaţi anterior când au fost liberi de contract. 

”Când au fost 8 antrenori liberi, nu i-a căutat nimeni! Au fost mişcări de imagine acum!” 

”E de notorietate ura pe care o are faţă de generaţia noastră. Ce i-au făcut lui Didi Prodan, pe noi ne cheamă prin tribunale, pe mine, pe Pompiliu Popescu. Ne mai dăm cu părerea, dar cred că i-a scăpat un antrenor acum 8 luni de zile, când erau toţi liberi. Şi Hagi, Dan Petrescu, Lucescu. La meciul cu Armenia s-a rupt relaţia dintre Mirel Rădoi şi federaţie. Când ai avut pe liber opt antrenori... Nu i-a căutat nimeni. Nu a fost doar Petrescu, au fost toţi. Au fost mişcări de imagine acum. 

CFR se află într-o poziţie gravă financiar, nu că nu se plătesc salariile, dar vorbim despre o gaură de milioane de euro. CFR nu trebuie să rişte, că doar cu FCSB se bat la titlu, şi nu-şi permit să piardă titlul. Nu pot acoperi un deficit de 6-7 milioane de euro. Şi cei de la CFR trebuie să se gândească, ştiţi cine conduce la CFR, acolo. Un preşedinte adevărat, dacă vrea să rezolve o problemă, o rezolvă. Cred că dacă Burleanu voia s-o rezolve cu Hagi, o rezolva. Cu Răzvan era mai greu, că acolo era vorba despre foarte mulţi bani”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

Afla mai multe despre: frf-prunea-burleanu 

viewscnt
Articole similare