Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, atac dur după CFR - Dinamo: ”A fost execuţie în direct! Cerem excluderea din arbitraj a lui Chivulete!”

Florin Prunea, atac dur după CFR - Dinamo: ”A fost execuţie în direct! Cerem excluderea din arbitraj a lui Chivulete!”

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a anunţat că echipa din Ştefan cel Mare va depune memoriu şi va cere excluderea din arbitraj a lui Andrei Chivulete.

Penalty-ul acordat împotriva lui Dinamo, dar şi maniera de arbitraj din meciul cu CFR Cluj l-au făcut pe Florin Prunea să ceară excluderea din arbitraj a lui Florin Chivulete.

Noi vom cere excluderea lui Chivulete din arbitraj! Nu să fie retrogradat la Liga a 2-a sau a 3-a, ci să fie scos din arbitraj! Mâine vom face memoriu la Federaţie, la Ligă! Chivulete trebuie să dispară! A fost execuţie în direct! N-am văzut în viaţa mea aşa ceva.

Eu trag un semnal de alarmă! Să lase jucătorii şi antrenorii să stabilească rezultatele pe teren, să nu intervină arbitrii!

Eugen Neagoe nu şi-a dat demisia şi nici nu şi-a reziliat contractul! A primit o ofertă din partea conducerii să rămână alături de noi, urmează să dea un răspuns! Suporterii e normal să fie supăraţi. Eu le mulţumesc în numele echipei că ne-au încurajat azi”, a spus Florin Prunea.

Afla mai multe despre: pruneadinamochivulete 

viewscnt
Articole similare