Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, avertisment pentru Dinamo: "Bonetti nu trebuia demis!" | EXCLUSIV

Florin Prunea, avertisment pentru Dinamo: "Bonetti nu trebuia demis!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte al lui Dinamo, a vorbit la Telekom Sport despre situaţia lui Dario Bonetti, cel care refuză momentan să semneze rezilierea contractului cu "câinii". Fostul portar a spus că Bonetti nu trebuia demis şi că atunci faci un contract cu cineva ai şi drepturi şi obligaţii.

Florin Prunea, avertisment pentru Dinamo: "Bonetti nu trebuia demis!"

Dinamo vrea să scape de Bonetti, dar antrenorul italian nu a semnat încă rezilierea contractului. Italianul a plecat din ţară şi nu a mai revenit, iar între timp "câinii" şi-au numit alt antrenor. E vorba despre Sorin Colceag. În direct prin telefon la Telekom Sport, Florin Prunea a vorbit despre situaţia iscată cu tehnicianul şi a tras un semnal de alarmă.

După părerea sa, Bonetti nu treuia demis: "Nu trebuia demis, pentru că omul ăsta a stors echipa asta, a scos ce era mai bun în ea. Punctele făcute de Dinamo i se datorează lui şi acestor copii.

Şi eu am fost pus, mi s-a întâmplat cu Napoli şi cu alţii când a trebuit să iau o decizie, domne îl demiţi. E acel risc financiar să îi plăteşti contractul pe un an de zile, nu ai ce să faci. Sigur că nu va renunţa Bonetti. Aduceţi-vă că la ultimul mandat la Dinamo a durat vreo doi ani pe la FIFA şi i s-a plătit vreo 100 şi ceva de mii de euro.

Când faci un contract ai drepturi şi obligaţii, nu poţi să îţi baţi joc de un om aşa. Fie că e antrenor, fie că sunt jucători, mie îmi dă de gândit că cine pleacă de la Dinamo, antrenori sau jucători vorbesc foarte urât, înseamnă că ceva e în neregulă", a spus Florin Prunea, la Telekom Sport.

Bonetti îi duce cu vorba pe şefii lui Dinamo: "Marţi am vorbit cu el, mi-a spus că revine, apoi nu m-a mai sunat!"

Dinamo vrea să scape de Dario Bonetti şi i-a pregătit rezilierea contractului antrenorului italian, însă acesta nu s-a mai prezentat la club după înfrângerea cu FCSB (0-6). Iuliu Mureşan a dezvăluit că antrenorul nu s-a prezentat la echipă, deşi e încă sub contract, şi îi duce cu vorba pe şefi, care-l aşteaptă să "dea cu pixul" şi să rupă contractul.

"După meciul cu FCSB, de duminică, luni a plecat în Italia. S-a întors marţi, nu a luat legătura cu echipa, a avut nişte întâlniri private. E problema lui. Nu a venit deloc la echipă. A plecat din nou joi, şi-a făcut un test vineri, iar acum pe la ora 16:00, mi-a trimis o poză cu un test PCR pozitiv.

Marţi am vorbit cu el un minut, două, mi-a spus că revine şi nu m-a mai sunat. Noi suntem cu testele la zi, toată lumea era negativă. Vineri a făcut testul, pe 17, la Brescia. Ni l-a trimis avocata, e pozitiv. Nu ştiu dacă era vaccinat. Lipseşte nemotivat. N-am vorbit cu el, nu pot presupune nimic. Echipa, luni, era liberă, marţi după amiază avea antrenament. Am bănuielile mele şi o imagine corectă asupra situaţiei, dar nu o pot expune", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pruneadinamobonetti 

viewscnt
Articole similare