Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, cuvinte grele pentru un conducător de club din Liga I: „I-a dat putere dobitocului! N-a condus o căruţă în viaţa lui. Era îmbrăcat în trening şi cu muci la nas”

Florin Prunea, cuvinte grele pentru un conducător de club din Liga I: „I-a dat putere dobitocului! N-a condus o căruţă în viaţa lui. Era îmbrăcat în trening şi cu muci la nas”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte al lui Poli Iaşi, a avut o ieşire necontrolată la adresa lui Adrian Ambrosie, actualul vicepreşedinte al Comitetului Director al echipei din Capou.

Întrebat despre activitatea acestuia în cadrul fostei echipe din Iaşi, Prunea nu l-a menajat deloc pe Ambrosie şi îl consideră principalul vinovat pentru locul din clasament al echipei, Poli fiind pe ultimul loc. 
Este greu ca cineva din Iaşi să facă treabă acolo, e imposibil. Nu ai nicio şansă acolo. Acolo există o persoană care se numeşte Ambrosie. Venea pe la mine şi nu mă scotea din astea…ce bun sunt…ce glaspapir îmi dădea…iar după ce ieşea din biroul meu era la primar la uşă şi-i spunea ce fac la club. După aceea iar venea la mine ca să-l ajut cu deplasările pentru echipa de fete. Primarul Chirica l-a luat pe băiatul ăsta cu trening şi muci la nas şi l-a îmbrăcat în costum. A ajuns preşedinte la un club din Liga 1. Salariul e de 4.000 de euro. I-ai dat putere dobitocului şi să te vezi acum…Ambrosie n-a condus o căruţă în viaţa lui. El este în spatele a ceea ce se întâmplă la echipă. Chesia cu nocturna nu este întâmplătoare… Nimeni din cadrul clubului nu a spus nimic, doar Pancu a spus asta. S-au făcut greşeli mari pe toate palierele”, a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.
Poli Iaşi are doar 16 puncte în clasamentul din Liga I şi pare „favorită” la retrogradarea în eşalonul secund.
 

Afla mai multe despre: poli iasiflorin pruneaadrian ambrosie 

viewscnt
Articole similare