Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, detalii dramatice: ”Doctorul a zis că Neagoe a fost aproape de tragedie! Îl sfătuiesc să stea departe de fotbal! Şi eu mă gândesc să renunţ”

Florin Prunea, detalii dramatice: ”Doctorul a zis că Neagoe a fost aproape de tragedie! Îl sfătuiesc să stea departe de fotbal! Şi eu mă gândesc să renunţ”

Dinamo București

Comentarii

Prunea, vizibil afectat de cele întâmplate cu Eugen Neagoe la meciul dintre Dinamo şi Craiova, încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-0, îl sfătuieşte pe antrenorul ”câinilor” să se retragă după ce se va repune pe picioare.

”Nu ar trebui să mai vorbim despre fotbal în asemenea momente. Atâta ură nu am văzut în viaţa mea.Toată lumea atacă pe toată lumea. Am citti azi un articol la adresa lui Cornel Dinu. Dacă ai ajuns să vorbeşti şi de Cornel Dinu în halul în care s-a vorbit, atâta ură nu am putut să cred că există. Am văzut oameni desfiguraţi la faţă şi la Constanţa şi aici. Pentru ce până la urmă că este doar un simplu sport. Nu pot să îmi dau seama de unde s-a adunat atâta ură sau ce se întâmplă că e clar că se întâmplă ceva.

E normal să fie afectat, a fost afectat din prima zi când a venit aici, dar nu am crezut că se poate ajunge aici, dacă ştiam că se ajunge aici poate îl lăsăm naibii de fotbal şi ne apucăm de altceva. L-am văzut toată săptămâna dialogând destul de greu. Azi am fost la Săftica, am stat cu el toată după amiaza. L-am văzut preocupat, a pregătit meciul normal.

În primul rând îl sfătuiesc să se odihnească şi să îl lase naibii de fotbal. Să nu murim pe stadioane. Cât vrei să faci... nu are nicio vină, a venit aici să muncească, să îşi facă treaba. A fost şi jucător al lui Dinamo.

Am auzit-o pe doctoriţă că a fost foarte, foarte aproape de o mare nenorocire. Am fost acolo când i-au dat şocul şi bine că a pornit aparatul ăla că a trecut o viaţă de om.

Mă gândesc şi eu serios dacă mai continui, nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă, cu atâta ură adunată. Acesta nu este Dinamo la care eu am crescut şi care m-a crescut pe mine”, a spus Prunea la finalul partidei.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

Afla mai multe despre: pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare