Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, dezlănţuit după ce Mircea Rednic a fost demis! ”Trebuia mult mai devreme. Decizia a fost luată de Badea, nu s-a trecut peste cuvântul lui!”

Florin Prunea, dezlănţuit după ce Mircea Rednic a fost demis! ”Trebuia mult mai devreme. Decizia a fost luată de Badea, nu s-a trecut peste cuvântul lui!”

Dinamo București

Comentarii

Clubul Dinamo l-a dat afară, azi, pe Mircea Rednic şi a bătut palma cu Flavius Stoican.

Acum, fostul oficial din Ştefan cel Mare, Florin Prunea, a oferit o primă reacţie şi suţine că această decizie trebuia luată mult mai devreme. Prunea susţine că hotărârea a fost luată de Nicolae Badea şi şefii din DDB. 

Florin Prunea, care se află în conflict cu Mircea Rednic, susţine că marea problema a fostului tehnician din Ştefan cel Mare a fost atmosfera tensionată din vestiar. Rednic nu ştia că o să fie dat afară, el aflând vestea după ce Iuliu Mureşan a publicat un comunicat de presă pe site-ul oficial al clubului.

”Trebuia demis mult mai devreme. Decizia a fost luată cu acordul lui Nicolae Badea, nu s-a trecut peste cuvântul lui!”

”Nu sunt deloc surprins că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu cred că trebuia demis mult mai devreme. Nu se poate să faci ce a făcut el la Dinamo. Decizia a fost luată cu acordul lui Nicolae Badea, nu s-a trecut peste cuvântul lui. Şi liderii DDB au ştiut! Domnul Badea nu face nimic fără PCH şi fără DDB. Cei care au scris pe reţelele de socializare trebuie să îşi asume.

Iuliu Mureşan probabil că a avut şi el ceva de spus, dar de când a venit nu mi s-a părut că i s-a dat şansa să facă prea multe sau să ia decizii importante. Nu el i-a dat lovitura lui Rednic.

Marea problemă sunt convins că a fost atmosfera proastă din vestiar. Nu poţi să te cerţi mereu cu jucătorii, nu poţi să îi acuzi mereu doar pe ei. E unic în lume să ieşi şi să spui la televizor, ca antrenor, ce fotbalişti vor fi daţi afară! Mai mult, vrei să dai afară 15 – 20 de jucători, o echipă întreagă!

E adevărat că poate nu sunt unii de acolo de nivelul lui Dinamo, dar cine a făcut lotul ăsta? Rednic! Mircea Rednic! Să nu uite că a avut mână liberă, nu a fost doar antrenor, a fost şeful lui Dinamo! El a fost şeful clubului! El a adus atâţia fotbalişti şi tot el i-a dat afară după un meci, două. Nu se poate aşa. E normal ca o parte dintre jucătorii la care ar fi renunţat el să rămână”, a declarat Florin Prunea pentru, ProSport.

Declaraţiile lui Rednic după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul şi plec. Îmi văd de viaţa mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureşan să rămân la Dinamo. Este surpriza vieţii mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla aşa ceva. Vreau să văd şi ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat? Între mine şi Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a mai spus Rednic, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamp-prunea-rednic 

viewscnt
Articole similare