Experiențe împreună.
You are here:

Florin Prunea i-a răspuns lui Tănase, după ce a ironizat-o pe Dinamo: "S-a aprins!"

Florin Prunea i-a răspuns lui Tănase, după ce a ironizat-o pe Dinamo: "S-a aprins!"

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea i-a răspuns lui Florin Tănase, care a ironizat-o pe Dinamo la conferinţa de presă premergătoare derby-ului României.

Oficialul lui Dinamo a avut un răspuns diplomat pentru căpitanul de la FCSB şi a pus declaraţia lui pe seama vârstei: "E un jucător tânăr, e bun, astea sunt trecătoare. Sunt băieţi tineri, s-a aprins, dar nu are experienţa declaraţiilor".

"Pe mine unul nu mă deranjează, ce să mă deranjeze? Doar Dinamo Bucureşti ce? Joacă în play out în fiecare an", a spus Florin Tănase, la conferinţa de presă, întrebat fiind despre mesajul de pe tricoul "câinilor" din derby. 

Dinamoviştii şi-au primit salariile

Totodată, Florin Prunea a anunţat şi că jucătorii lui Dinamo şi-au primit salariile pentru luna decembrie: "Băieţii şi-au primit drepturile financiare aferente lunii decembrie. Sunt jucători de caracter, niciodată nu au ieşit..."

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe