Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea îl distruge pe Mario Nicolae! ”A fost cel mai mare accident din istoria lui Dinamo. Hai să fim serioşi!”

Florin Prunea îl distruge pe Mario Nicolae! ”A fost cel mai mare accident din istoria lui Dinamo. Hai să fim serioşi!”
Comentarii

Florin Prunea consideră că Dinamo va avea de câştigat după ce în Ştefan cel Mare au venit Iuliu Mureşan şi Mihai Matei, ultimul menţionat va prelua postul lui Mario Nicolae şi va fi numit în funcţia de director sportiv.

Dinamo începe o nouă aventură după ce a intrat în insolvenţă, iar Florin Prunea, fostul oficial din Ştefan cel Mare, consideră că Iuliu Mureşan este un conducător foarte bun din fotbalul românesc, iar acum, la echipă a venit şi cel mai bun director sportiv de la noi din ţară. 

Prunea a declarat că Mario Nicolae nu era potrivit la Dinamo, deoarece nu a confirmat la echipele unde a lucrat. De asemenea, fostul internaţional a spus că Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan şi Mihai Matei vor gasi o soluţie pentru a o redresa pe Dinamo. 

”Acest om a fost cel mai mare accident din istoria lui Dinamo!”

”Dinamo nu trebuie să cedeze sub nicio formă şi nu va ceda. Consider că venirile lui Iuliu Mureşan şi Mihai Matei sunt foarte bune pentru situaţia de acum de la echipă. Este bine că Dinamo a scăpat de acel individ Mario Nicolae. Acest om a fost cel mai mare accident din istoria lui Dinamo!

Nici acum nu pot să cred ce jucători a putut să aducă la Dinamo acest individ, iar unii erau de râsul-plânsul, doar fotbalişti nu îi puteai numi. Şi oricum Mario ăsta a făcut şi alte prostii, dar nu este locul şi timpul să vorbim acum despre ele. Repet: a fost cel mai mare accident din istoria lui Dinamo şi vă daţi seama că nu a mai fost cazul să fie ţinut la echipă.

”În sfârşit echipa are un director sportiv adevărat!”

Dacă cei care l-au adus la începutul anului pe Mario Nicolae erau mulţumiţi de el de ce oare nu au mai tras acum sforile ca el să rămână ? Hai să fim serioşi. Păi voi îl comparaţi pe Matei cu individul ăsta de Mario Nicolae? Matei este cel mai bun director sportiv din România. Îl cunosc foarte bine. În sfârşit echipa are un director sportiv adevărat. Îi urez noii conduceri multă baftă!”, a declarat Prunea pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-prunea-liga 1-mario nicolae 

viewscnt
Articole similare