Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, impresionat de startul de sezon al FCSB: "E singura care a confirmat!". Schimbul făcut de Becali şi Rotaru, pus la îndoială | EXCLUSIV

Florin Prunea, impresionat de startul de sezon al FCSB: "E singura care a confirmat!". Schimbul făcut de Becali şi Rotaru, pus la îndoială | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a distrus-o pe U Craiova în etapa a doua a noului sezon din Liga 1, scor 4-1 pe Arena Naţională, şi i-a luat ochii lui Florin Prunea. Fostul portar din Generaţia de Aur a rostit cuvinte de laudă la adresa echipei roş-albastre, în direct la Sport Report de la Telekom Sport. Prunea a comentat şi schimbul făcut de Becali şi Rotaru, patronul Craiovei.

Florin Prunea, impresionat de FCSB: "Joacă la turaţie maximă, e singura care a confirmat!"

Invitat la Telekom Sport, Florin Prunea s-a declarat impresionat de prestaţiile FCSB în primele două etape ale noului sezon de Liga 1. Fostul preşedinte de la Dinamo sau Poli Iaşi a spus că ritmul de joc pe care-l impune echipa lui Dinu Todoran e unul foarte bine şi că, în opinia sa, e singura echipă care a confirmat în startul acestui sezon. "FCSB mă impresionează cu ritmul de joc. Joacă la turaţie maximă, pressing foarte sus, Creţu şi cu Vucur au împins jocul foarte sus. FCSB este singura care a confirmat în primele două etape. Trebuia să câştige şi la Botoşani", a spus Florin Prunea, la Telekom Sport.

Ce a spus despre schimbul realizat de FCSB şi U Craiova

Florin Prunea a comentat şi schimbul de jucători realizat de U Craiova şi FCSB, în urma căruia Ionuţ Vînă va merge în Bănie, iar Andrei Burlacu şi Ivan Mamut au luat drumul Bucureştiului. "Eu nu cred aşa ceva. Mamut este o deziluzie la Craiova, chiar dacă s-au plătit bani pe el. Burlacu? Păcat de copilul ăsta. Ştiu că a fost şi pe la Iaşi. Nu văd în locul cui să joace", a mai spus Prunea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneafcsbschimbu craiova 

viewscnt
Articole similare