Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea îşi continuă războiul: "Cei care vor duce acest club în faliment vor fi blestemaţi". Ce a spus despre cei care vor cumpăra Dinamo

Florin Prunea îşi continuă războiul: "Cei care vor duce acest club în faliment vor fi blestemaţi". Ce a spus despre cei care vor cumpăra Dinamo

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre Răzvan Oprea, liderul „Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo”, cea care urmează să se întâlnească, marţi, cu Ionuţ Negoiţă, pentru a cumpăra pachetul majoritar al clubului.

Oficialul dinamovist are încredere deplină că echipa din "Ştefan cel Mare" va avea o viaţă mai bună decât cu actualul finanţator: „Îl cunosc pe Răzvan (n.r. - Răzvan Oprea, liderul „Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo”), am vorbit de multe ori cu el. Este un dinamovist adevărat, un băiat de caracter. Îi cunosc şi pe cei care sunt lângă el. M-am întâlnit cu ei de câteva ori şi chiar i-am sfătuit să facă acest pas”, a declarat Prunea, pentru AntenaSport.

Fostul portar a trecut la atacuri: „Am încredere, sunt oameni serioşi. Mai rău decât e Dinamo acum nu poate să fie. Nu cred că se mai poate întâmpla ceva mai rău. Cei care vor duce acest club în faliment vor fi blestemaţi. Nu credeam niciodată că Dinamo va ajunge într-o asemenea situaţie”, a adăugat Prunea.

Sâmbătă seara, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la pachetul majoritar al clubului Dinamo. Fanii vor intra în posesia clubului, iar aceştia se vor întâlni cu omul de afaceri pentru a semna actele. Din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo face parte fostul internaţional Cornel Dinu.

 

 

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare