Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, o nouă declaraţie îndreptată spre Octavian Popescu după ce l-a jignit. Şi-a schimbat discursul

Florin Prunea, o nouă declaraţie îndreptată spre Octavian Popescu după ce l-a jignit. Şi-a schimbat discursul

FCSB

Comentarii

Fostul conducător din fotbalul românesc, Florin Prunea, şi-a prezentat scuzele, după ce l-a jignit pe atacantul de la FCSB, Octavian Popescu.

Florin Prunea, o nouă declaraţie pentru Octavian Popescu

La câteva zile de la o declaraţie neaşteptată la adresa lui Octavin Popescu, fostul portar al naţionalei şi-a dat seama de greşeala comisă. „Da, îmi pare rău! Nu este decât un copil. Copiii mai trebuie şi dojeniţi, dar nu la modul în care am procedat eu. Nu e vinovat. El e un copil. Ştiţi cum sunt tinerii, sunt teribilişti. Sincer, îmi pare rău”, a declarat Prunea în cursul zilei, la Pro X.

Iniţial, Florin Prunea a fost iritat, când a văzut imaginile cu fotbaliştii FCSB-ului, care sărbătoreau victoria în faţa rivalilor de la Dinamo, scor 6-0. Jucătorii lui Edi Iordănescu au numărat de la unu la şase, iar printre cei care apar în imagini a fost şi Octavian Popescu: 

„Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paşte pe asfalt. Ce pretenţii să ai la un needucat care n-are creier...”, a declata Prunea, luni, la Prosport.

Iuliu Mureşan, blocat de Dario Bonetti la Dinamo Bucureşti! Ce face italianul în aceste momente şi de ce nu a plecat | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: florin pruneaoctavian popescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare