Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea prefaţează meciul CSM Poli - FCSB: ”Toţi ţin cu FCSB la Iaşi. De la primar la viceprimar”

Florin Prunea prefaţează meciul CSM Poli - FCSB: ”Toţi ţin cu FCSB la Iaşi. De la primar la viceprimar”

FCSB

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte al lui Poli, este sigur că suporterii din Iaşi îi vor susţine pe jucătorii lui Nicolae Dică, dar lucrurile s-ar putea schimba dacă moldovenii ar domina meciul.

Mai mult de atât, Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale a României, a dezvăluit că primarul şi viceprimarul din Iaşi sunt fani FCSB, iar cel mai înfocat este Mihai Chirica.

“Stadionul va fi pro FCSB. Acolo mulţi dintre ieşeni sunt fani FCSB şi cum la meciul de luni, ca şi acum 3 ani, mai multă nevoie de victorie are FCSB, atunci vor fi cu FCSB. Dar dacă meciul va duce în aşa fel încât jucătorii lui Poli vor avea ambiţie, vor ţine piept adversarului şi vor avea şansă să câştige, publicul se va întoarce lângă ei. E un fenomen ciudat la Iaşi, recunosc. Toţi ţin cu FCSB la Iaşi. De la primar la viceprimar şi la toţi ceilalţi, numai că ei nu pot intra să joace. Mihai Chirica e înfocat“, a spus Florin Prunea.

Întrebat dacă primarul din Iaşi şi ceilalţi oficiali care sunt fanii echipei FCSB pot influenţa meciul, Florin Prunea a răspuns: “Sub nicio formă! Şi atunci, la meciul din 2015, săreau prin spatele meu când ataca FCSB, dar să-mi ceară, să insinueze ceva înainte de meci sau să vină la echipă, aşa ceva e exclus. Meciul de luni se joacă pe teren. Să fiţi absolut convinşi de acest lucru. Dacă m-aţi întreba de altă echipă din Liga 1. poate că n-aveam siguranţă, dar de Poli Iaşi vă garantez că va juca pe teren”, a spus Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: florin pruneaiasifcsb 

viewscnt
Articole similare