Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea pune presiune pe şefii spanioli de la Dinamo! "Nu au făcut curăţenie, ceea ce pe mine mă pune pe gânduri. Trebuie să dispară"

Florin Prunea pune presiune pe şefii spanioli de la Dinamo! "Nu au făcut curăţenie, ceea ce pe mine mă pune pe gânduri. Trebuie să dispară"

Dinamo București

Comentarii

Fostul manager general al lui Dinamo, Florin Prunea, e de părere că Ionuţ Negoiţă încă deţine clubul din "Ştefan cel Mare", deşi, oficial, clubul a fost vândut către spanioli. De asemenea, fostul oficial e de părere că e nevoie de o "curăţenie" la nivelul conducerii.

Florin Prunea pune tunurile pe cei din conducerea lui Dinamo

Fostul oficial dinamovist a rămas cu ochii pe Dinamo şi a analizat situaţia actuală, după apariţia spaniolilor în acţionariat. Florin Prunea e de părere noul antrenor, Cosmin Contra, a fost convins de proiectul oferit, dar că problemele reale din club se află în conducere. 

"Întoarcerea lui Cosmin Contra în fotbalul românesc este un punct pozitiv. E clar că el nu se întorcea dacă nu avea nişte garanţii solide. E clar că trebuie să se îmbunătăţească lotul atât calitativ cât şi cantitativ. Sus, la birouri, eu mi-am spus punctul de vedere, trebuie să dispară unii care i-au făcut rău lui Dinamo. Şi dacă aceşti domni sunt serioşi şi vor să fie serioşi trebuie să dovedească şi suporterilor că au venit să facă şi curăţenie. În momentul de faţă nu prea au făcut curăţenie, ceea ce pe mine mă pune pe gânduri.

E un cuvânt care nu îmi place, dar trebuie să îl spun tot timpul. Şobolănimea asta trebuie să dispară de la Dinamo. Deocamdată, la ora actuală, patronul echipei cred că este Ionuţ Negoiţă. Prezenţa în play-off cred că este un obiectiv realist", a declarat Florin Punea.  

Fostul portar i-a ironizat pe cei de la U Craiova şi CFR Cluj, care au fost eliminaţi din Europa League, respectiv Champions League: "Haideţi să vedem unde suntem. Ne bate Tbilisi, deci cu Champions League mai uşor. S-o lăsăm mai uşor şi cu Champions League, şi cu Europa League. Că suntem departe de fotbalul civiilizat şi de aceste competiţii", a mai spus Florin Prunea. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contraflorin prunea 

viewscnt
Articole similare