Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea pune tunurile pe Dinamo: ”Echipamentul n-a fost dezinfectat!”. Acuzaţii dure ale fostului oficial alb-roşu

Florin Prunea pune tunurile pe Dinamo: ”Echipamentul n-a fost dezinfectat!”. Acuzaţii dure ale fostului oficial alb-roşu

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (51 de ani), fost preşedinte al lui Dinamo, a criticat strategia ”câinilor roşii” şi felul în care a fost gestionată criza de coronavirus de la club.

Fostul oficial al dinamoviştilor, Florin Prunea, arată cu degetul către directorul general, Bogdan Bălănescu, pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Fostul internaţional indică faptul că Bălănescu era disperat să-i câştige încrederea lui Ionuţ Negoiţă prin modul în care reuşea să reducă cheltuielile, indiferent cât de utile erau acestea.

”Bălănescu ştie doar să taie costurile, cu asta se laudă la Negoiţă mereu când se duce la el la birou. Cel care a semnat protocolul e responsabil pentru ce se întâmplă. La Dinamo e haos. Nu toată lumea a fost testată la Dinamo. Vă pot spune că eu n-am fost testat niciodată la Dinamo. Echipamentul n-a fost dezinfectat, nu s-a întâmplat nimic. E posibil aşa ceva, un focar de infecţie la Dinamo?!”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Dinamo are 21 de cazuri de COVID-19. Echipa se află în carantină din 22 iulie. Marţi vor fi repetate testele pentru coronavirus şi în funcţie de rezultate se va stabili data la care elevii lui Gigi Mulţescu se pot întoarce la antrenamente. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo bucuresticoronavirus 

viewscnt
Articole similare