Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea reacţionează după ce Magaye Gueye a acuzat de dopaj. "Chiar sunt surprins că a făcut asta"

Florin Prunea reacţionează după ce Magaye Gueye a acuzat de dopaj. "Chiar sunt surprins că a făcut asta"
Comentarii

Magaye Gueye a fost testat pozitiv şi găsit dopat cu cocaină. La aflarea acestei ştiri, Florin Prunea a fost surprins de ceea ce a făcut fotbalistul lui Dinamo.

Florin Prunea a fost surpins de faptul că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv în urma unui test solicitat de ANAD la meciul cu FCSB. Fostul preşedinte de la Dinamo crede că cei din conducerea clubului ar trebui să dea explicaţii.

Florin Prunea reacţionează după ce Magaye Gueye a acuzat de dopaj

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la meciul din Cupa României cu FCSB, iar francezul li se alătură într-o listă a fotbaliştilor care au făcut acest lucru, care îi are în componenţă pe Adrian Mutu şi Diego Maradona.

Florin Prunea a fost la fel ca majoritatea oamenilor extrem de surprins şi a nu i-a venit să creadă acest lucru, ba chiar nu credea că acest lucru s-a putut întâmpla la Dinamo.

Pentru cei de la Fanatik, Prunea a vorbit despre ceea ce a făcut Gueye şi crede că cei din conducerea clubului din Ştefan cel Mare ar trebui să dea explicaţii. Fostul preşedinte al "câinilor" îl acuză în mod direct pe Mario Nicolae, pe care îl consideră în mod special responsabil de ce se întâmplă la Dinamo.

"Aoleu! Chiar sunt surprins. Nici nu ştiu ce să zic. Ei ştiu cel mai bine ce s-a întâmplat. Conducătorii lui Dinamo să dea explicaţii! E foarte posibil. Nu e nici primul nici ultimul jucător depistat. E problema lor de ordine interioară!

Întrebaţi-l pe domnul Mario Nicolae. El trebuie să vă dea explicaţii. El ştie ce se întâmplă la Dinamo în momentul de faţă! De fapt e singurul care ştie ce se întâmplă la Dinamo în momentul de faţă", a spus Florin Prunea.

Tot pentru cei de la Fanatik, a vorbit şi Cornel Dinu care nu este deloc mirat de ceea ce a făut atacantul lui Dinamo.

"Nu e nicio mirare această ştire cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. El trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal", a spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: florin prunea dinamo 

viewscnt
Articole similare