Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, sfat direct trimis către Dinamo! ”Plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e!”

Florin Prunea, sfat direct trimis către Dinamo! ”Plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e!”

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, a vorbit despre situaţia lui Sorescu de la club.

Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar Dinamo a refuzat o ofertă pentru el de la un club din Polonia. Mai mult decât atât, Becali a trimis o ofertă pentru Sorescu, iar acum aşteaptă un răspuns.

De asemenea, Florin Prunea consideră că aceasta ar putea să fie singura soluţie pentru ca echipa să depăşească situaţia dificilă în care se află. 

”Eu cred că plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e. Nu ştiu cât e de legal! Important e să se ridice interdicţia la transferuri, dacă nu îi va fi foarte greu lui Dinamo să se menţină în Liga 1”, a spus Florin Prunea, la PRO X. 

Florin Prunea a vorbit şi despre următoarele 3 meciuri ale României din preliminariile Campionatului Mondial 2022, contra selecţionatelor din Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

”Trebuie să fim optimişti înaintea meciurilor naţionalei. Întâlnim Islanda, un adversar cu multe probleme, aţi văzut şi scandalul cu preşedintele Federaţiei Islandeze care şi-a dat demisia. După noi, Islanda nu cred că a mai câştigat vreun meci în 14 jocuri. Trebuie să fim atenţi că au jucători care evoluează în Danemarca, Norvegia. Nu o să fie simplu, că şi noi avem probleme dacă ne uităm pe lot. Nici la noi nu e simplu, dar trebuie să câştigăm. Jocul de acasă cu Lichetensteain nu cre că va fi cu probleme şi în Macedonia sper să câştigăm.

Noi avem probleme de organizare, de tactică. Suferim în organizarea jocului, pentru că în ultimii ani cel mai bun jucător de la echipa naţională e portarul şi asta nu e în regulă. Astea sunt problemele noastre. E şi lipsă de experienţă la noi, la fel şi la nivelul băncii tehnice unde avem un antrenor tânăr.

Convocările mi se pare corecte chiar dacă Vlad a lăsat loc de comentarii după evoluţia de aseară. Totuşi, e titularul naţionalei de tineret. Horaţiu Moldovan e un portar care e în prim plan prin evoluţiile lui. Cu toate că putea evita ambele goluri la meciul cu Craiova, dar poate intra şi el în circuitul naţionalei pe viitor. Cred că la portari stăm cel mai bine din toate compartimentele de la echipa naţională”, a mai spus Florin Prunea.

 

Afla mai multe despre: dinamo-sorescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare