Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, şocat de numirea lui Mutu la Rapid! ”Niciodată în viaţa mea nu credeam că o să trăiesc clipa asta!”

Florin Prunea, şocat de numirea lui Mutu la Rapid! ”Niciodată în viaţa mea nu credeam că o să trăiesc clipa asta!”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a semnat cu Rapid un contract până în vara lui 2023.

Adi Mutu a semnat un contract până în vara lui 2023. Rapid a făcut anunţul oficial după ce Mihai Iosif a fost demis. Fostul antrenor al giuleştenilor nu a mai reuşit să resusciteze echipa, după ce a intrat în criza de rezultate. 

Florin Prunea, fostul oficial al lui Dinamo, l-a lăudat pe Adrian Mutu, dar a fost surprins de decizia pe care au luat-o cei din conducerea Rapidului. De asemenea, Prunea consideră că cel mai potrivit pentru această funcţie era Marius Şumudică, pe care l-a numit în primii 6 antrenori din România. 

”Niciodată în viaţa mea nu credeam că o să trăiesc clipa asta!”

”Adi Mutu este un băiat deştept, ştie să vorbească foarte bine, foarte frumos. Ciudată numirea, din punctul meu de vedere. Nu mă aşteptam, în primul rând, ca el să accepte să se ducă la Rapid şi niciodată în viaţa mea nu credeam că o să trăiesc clipa ca Şumudică, Pancu, Bogdan Andone, Adrian Iencsi… Nu li se dă o şansă să antreneze şi ei Rapidul în Liga 1.

Şumudică, din punctul meu de vedere, este în primii şase antrenori din România. Dacă îl ai pe Şumudică pe liber şi nici măcar nu îl ofertezi… Este o numire ciudată şi bănuiesc că şi suporterii şi-au dat OK-ul”, a spus Florin Prunea, la ProSport.

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-mutu-prunea 

viewscnt
Articole similare