Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, surprins de numirea lui Reghecampf la Craiova: ”Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista” | EXCLUSIV

Florin Prunea, surprins de numirea lui Reghecampf la Craiova: ”Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista” | EXCLUSIV
Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Florin Prunea a discutat despre numirea lui Reghecampf pe banca Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova a dat lovitura prin aducerea lui Laurenţiu Reghecampf pe bancă. Un antrenor experimentat, atât în ţară cât şi în afară, cu multe trofee câştigate, tehnicianul de 45 de ani poate duce clubul la următorul nivel, dacă i se oferă susţinerea şi timpul de care are nevoie.

Vorbind despre numirea fostului antrenor al FCSB-ului la Craiova, Florin Prunea a recunoscut că este curios de cum va decurge aventura lui Reghecampf în Bănie. Fostul portar l-a lăudat pe tehnician, dar a amintit că Universitatea nu se află în cea mai bună situaţie şi că este mult de muncă.

Florin Prunea, surprins de numirea lui Reghecampf la Craiova

”Un meci periculos, Laci nu e mai bună decât Craiova. Individual, Craiova e mai bună. Schimbarea antrenorului... jucătorii trebuie să demonstreze acum că merită să prindă primul 11. Nu putem să comparăm Bon cu Reghe sau Ouzounidis.

Bon e un antrenor de casă la Craiova, dar nu poate fi pe bancă mult timp. Reghe... sunt curios. Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista, nu îi va fi uşor. Vine la o echipă cu probleme în momentul de faţă. M-a surprins revenirea lui Reghe în România, sincer...nu mă aşteptam

Sunt curios să-l vedem pe Reghe, vine după câţiva ani înapoi în ţară. S-au mai schimbat lucrurile pe la noi. Merge la Craiova unde nu e uşor. Nu-l consider pe Reghe un antrenor care se aruncă cu capul înainte. Este un antrenor care îşi calculează bine paşii, a declarat Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfreghe craiovauniversitatea craiovaflorin prunea 

viewscnt
Articole similare