Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea trage semnalul de alarmă pentru conducerea lui Dinamo! ”Eu nu cred că îşi permit să îl mai ţină!” Ce a spus despre unul dintre cei mai buni jucători din Ştefan cel Mare

Florin Prunea trage semnalul de alarmă pentru conducerea lui Dinamo! ”Eu nu cred că îşi permit să îl mai ţină!” Ce a spus despre unul dintre cei mai buni jucători din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea, fostul oficial din Ştefan cel Mare, a vorbit despre situaţia actuală a lui Diego Fabbrini, fotbalist italian, care nu a mai reuşit să aibă evoluţii bune la Dinamo.

Mijlocaşul italian a marcat doar un singur gol sezonul trecut, în cele 35 de partide jucate, iar mai mulţi oameni din fotbalul românesc au criticat prestaţiile sale. Chiar şi aşa, Florin Prunea l-a lăudat pe italian pentru comportamentul pe care îl are.

Fostul portar al naţionalei consideră că Dinamo nu îşi va mai putea permite să îi plătească salariul. Suma a revenit la 18 mii de euro, după ce în sezonul trecut a acceptat scăderea salariului . 

”Îl cunosc foarte bine, este un băiat şi un profesionist admirabil. Pe băiatul ăsta cu altceva în afară de fotbal şi familie nu o să îl vezi. Nu o să auzi un lucru urât despre el. Că putea să dea mai mult, da, dar nu uita contextul. Nu numai el, cred că mai mulţi jucători puteau să dea mai mult la Dinamo. Dar este un băiat admirabil şi tratează fotbalul cu profesionalism. Îl vezi şi acum, el este la echipă, chiar dacă este neplătit de foarte multe luni.

A acceptat şi o scădere de salariu, acum revine la cel vechi. Asta este, ai semnat un contract cu el, trebuie să îl respecţi. Eu nu cred că Dinamo îşi permite să îl mai ţină. Mi-a plăcut foarte mult cum a arătat Fabbrini cu Contra antrenor”, a spus Florin Prunea, la ProSport.

Afla mai multe despre: prunea-dinamo - fabbrini 

viewscnt
Articole similare