Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, uimit de gafele recente ale lui Andrei Vlad: ”Greşeşte o dată şi intră în vrie”. Ce sfaturi are pentru portarul FCSB-ului

Florin Prunea, uimit de gafele recente ale lui Andrei Vlad: ”Greşeşte o dată şi intră în vrie”. Ce sfaturi are pentru portarul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Florin Prunea, portarul ”Generaţiei de Aur”, a discutat despre gafele făcute de Andrei Vlad în ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Andrei Vlad avusese parte de un sezon excelent, atât cu clubul cât şi cu naţionala, până la meciul cu Craiova. Portarul FCSB-ului s-a dezvoltat într-un lider şi un ”goalkeeper” de calitate pe parcursul actualei stagiuni, până când două gafe în două meciuri consecutive l-au readus în punctul de acum câţiva ani.

Pe când debuta la FCSB, Vlad făcea o serie de greşeli pentru care era exclus din lot. După revenire şi reconstruirea reputaţiei sale, aceste două greşeli i-au readus criticile de care se luptase aşa mult să scape.

Ce sfaturi are Prunea pentru portarul FCSB-ului

Florin Prunea a fost uimit de greşelile făcute de Vlad, dar consideră în continuare că portarul lui Becali poate ajunge la un nivel înalt. Fostul ”goalkeeper” a explicat că cele ce i se întâmplă lui Vlad sunt lucruri fireşti pentru un tânăr portar şi că pregătirea la antrenamente îl va scoate din belele în viitor.

”Vlad îmi lasă impresia unui băiat serios, dar sunt şi momente în care şi neşansa joacă un rol decisiv. Mingea a sărit atât de ciudat la meciul cu CFR Cluj, dar el a început să nu mai iasă din poartă. Greşeşte o dată şi intră în vrie, asta se întâmplă cu portarii tineri.

Acum, Vlad începe să se complice şi se vede că nu are experienţă. Aici este treaba staff-ului, MM sunt convins că este aproape de el, copilul trebuie ajutat”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1andrei vladflorin pruneafcsbgafe vlad 

viewscnt
Articole similare