Experiențe împreună.
You are here:

Florin Răducioiu a identificat jucătorul care poate fi decisiv pentru Dinamo în acest sezon! ”Va deveni liderul echipei!” EXCLUSIV

Florin Răducioiu a identificat jucătorul care poate fi decisiv pentru Dinamo în acest sezon! ”Va deveni liderul echipei!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekomsport.

Fostul internaţional, Florin Răducioiu, a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo. Echipa traversează un moment greu şi a fost umilită de FCSB, scor 0-6, chiar dacă la club au venit mai mulţi jucători. După rezultatul dureros, Dario Bonetti a fost demis din Ştefan cel Mare. Unul dintre jucătorii aduşi recent la Dinamo este Gabi Torje, iar Florin Răducioiu consideră că el va deveni liderul actualei echipe de la Dinamo.  

”Va deveni liderul echipei!” 

”El se autoproclamă un lider şi asta îmi place foarte mult, va deveni liderul echipei, dar îi spun lui Gabi că de la vorbe mai trebuie şi fapte. Mă aştept să ia această echipă pentru că e un jucător cu experienţă. Să aibă grijă de aceşti băieţi tineri şi să devină liderul lor şi să demonstrăm meci de meci că echipa Dinamo nu e cea pe care am văzut-o în această lună. Dinamo are nevoie de puncte, de o echipă solidă, de un spirit minunat de echipă, pe care o să-l regăsească cât mai repede”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Ajuns în 2008 la Bucureşti, Torje a petrecut trei ani la formaţia ”roş-albă”, înainte de a pleca în Italia. ”Câinii”, care l-au achiziţionat de la Timişoara pentru două milioane de euro, l-au dat mai departe, la Udinese, cu cinci milioane de euro, iar Torje era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc.

Însă, acesta nu a reuşit să confirme în Serie A, iar astfel a început voiajul său prin Europa. După plecarea din Italia, aripa dreaptă a mai jucat în Spania, Turcia, Rusia şi Grecia, pe lângă scurtul împrumut înapoi în Ştefan cel Mare, şi a reprezenatat zece echipe diferite. Un tânăr de perspectivă cândva, care era să prindă Campionatul European din 2008 cu naţionala, fostul ”tricolor” mai este cotat la doar 350.000 de euro de transfermarkt.

În cele două perioade, Gabi Torje a strâns 141 de meciuri pentru Dinamo, club în tricoul căruia a marcat 22 de goluri şi a contribuit decisiv, prin assist-uri, la alte 28 de reuşite. 

viewscnt
Articole similare