Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu a reacţionat în legătură cu episodul creat în jurul lui Sebastian Colţescu. "Nu cred că este vorba de rasism aici"

Florin Răducioiu a reacţionat în legătură cu episodul creat în jurul lui Sebastian Colţescu. "Nu cred că este vorba de rasism aici"

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu şi-a exprimat părerea despre episodul cu Sebastian Colţescu.

Răducioiu spune că Sebastian Colţescu trebuia să fie mai inteligent

Florin Răducioiu a vorbit despre întâmplările din meciul dintre PSG şi Basaksehir, în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de faptul că ar fi folosit o exprimare rasistă la adresa antrenorului secund al turcilor, Pierre Webo.

Arbitrul român a folosit cuvântul "negru". Totuşi, echipa turcă a protestat împotriva acestui lucru, iar meciul a fost amânat pentru miercuri seara. 

"Sincer nu am auzit de un episod de rasism în fotbalul românesc, deci cred că noi în general românii nu suntem rasişti.

E clar că arbitrul nostru a greşit pentru că a folosit un cuvânt care nu trebuia folosit pentru că a stârnit această reacţie violentă. Ar fi fost mai bine cu sigurnaţă să fie mult mai inteligent şi să folosească alt cuvânt. 

Nu cred că este vorba de rasism aici. Se pare că au fost şi ei foarte mult stresaţi dar asta nu justifică acest cuvânt pe care el l-a adresat acestui antrenor secund. Lipsă de cultură din partea arbitrului nostru.", a spus Răducioiu.

Pe lângă Răducioiu, şi Nicolae Dică a reacţionat pe aceeaşi temă.

Afla mai multe despre: raducioiu sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare