Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu anunţă un nou transfer la Dinamo: ”E tânăr, i-a plăcut lui Flavius”. Cine este pariul noului team manager de la Dinamo | EXCLUSIV

Florin Răducioiu anunţă un nou transfer la Dinamo: ”E tânăr, i-a plăcut lui Flavius”. Cine este pariul noului team manager de la Dinamo | EXCLUSIVgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a anunţat că Dinamo va aduce un nou mijlocaş la club.

Dinamo are nevoie cu adevărat de întăriri în perioada de transferuri din iarnă, nu pentru că nu ar avea destui jucători, ci pentru că cei pe care îi are nu sunt la nivelul la care ar trebui.

”Câinii” trec printr-una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, iar jucătorii sunt afectaţi de o presiune constantă.

Aflată într-o luptă cu retrogradarea, Dinamo are nevoie de fotbalişti valoroşi, dar şi puternici psihic, iar o bună parte din lotul echipei nu este pregătită pentru momentele grele care urmează.

Astfel, de abia ajuns la club, Florin Răducioiu a trecut deja la treabă şi a identificat primul fotbalist pe care vrea să îl aducă în Ştefan cel Mare, un mijlocaş central

Poate să joace şi apărător central, e stângaci, e un jucător tânăr, i-a pplăcut lui Flavius. Cred că o să se integreze cât mai repede şi avem nevoie de jucător. E un jucător interesant pentru noi.

Steliano Filip momentan nu vrea să mai stea, dar nu poate să plece oricine, aşa câmd doresc ei şi cum doresc ei, pentru că suntem într-o situaţie financiară complicată”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Cine este pariul lui Florin Răducioiu

Conform Fanatik, fotbalistul pe care plănuieşte să îl aducă Florin Răducioiu are numele de Balthazar Pierret şi este liber de contract după despărţirea de Boulogne, din a treia ligă franceză.

În vârstă de 21 de ani, francezul şi-a făcut ucenicia la OGC Nice, dar a apucat să evolueze doar în al treilea eşalon al Franţei, alături de fosta sa echipă.

Pierret a mai reprezentat echipa secundă a celor de la Nice şi este cotat în prezent la 300.000 de euro de transfermarkt.com.

”Câinii” au nevoie de jucători la mijloc, după ce Cătălin Itu s-a întors la CFR, iar Steliano Filip a anunţat clubul că nu mai doreşte sub nicio condiţie să continue în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare