Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, detalii despre viaţa în Italia sub ameninţarea Coronavirusului: "După ora 17 nu mai există nimic, situaţia e critică!"

Florin Răducioiu, detalii despre viaţa în Italia sub ameninţarea Coronavirusului: "După ora 17 nu mai există nimic, situaţia e critică!"
Comentarii

Florin Răducioiu (49 de ani), invitat în studioul UEFA Champions League de la Telekom Sport, a vorbit despre situaţia iscată în Italia din cauza epidemiei de Coronavirus.

Răducioiu a jucat la AC Milan de-a lungul carierei sale, iar familia sa este stabilită la Milano, în Italia, exact în zona de Lombardia, închisă de autorităţi din cauza epidemiei de Coronavirus. Fostul atacant din Generaţia de Aur a dat detalii despre cum se desfăşoară o zi în oraş, după ce toată lumea a fost băgată în carantină şi autoizolare.

"Pentru mine băieţii mei sunt prioritatea mea, am vorbit cu ei, sunt bine. Sunt în acasă, rămân în casă, se ocupă mama lor cu aprovizionarea, cu alimentaţia. (Viaţa s-a schimbat în mod radical?) Absolut! După ora 18:00 nu mai e nimic deschis. Au fost închise restaurante. Numai baruri sunt deschise pâna la ora 18:00. De la 18:00 până a doua e totul închis, muzee cinematografe, orice. Sunt farmaciile deschise şi supermaketurile, nu sunt probleme în ceea ce priveşte aprovizionarea supermarketurilor. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Să nu intrăm în această isterie.

E foarte puţină lume pe stradă, nu poţi pleca din oraş, că sunt blocuri de poliţie care te întreabă unde te duci, doar cu autorizaţie speicală.S-a schimbat stilul de viaţă. Vorbesc de Lombardia, situaţia e critică. Am vorbit cu mlţi prieteni, cu băieţii mei. Vreau să cred că va mai dura doar câteva săptămâni, a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport, miercuri seară.

Coronavirusul a lovit puternic şi fotbalul

Din cauza epidemiei de Coronavirus, fie campionatele au fost întrerupte, cum e cazul Italiei, fie mai multe meciuri s-au disputat fără spectatori, cum a fost şi va fi cazul în Liga Campionilor. Mai mult, turneul final Euro 2020 şi Olimpiada de la Tokyo sunt în pericol de amânare. Mai mult, TelekomSport a aflat că UEFA urmează să amâne toate meciurile pe care naţionalele României le are de jucat în luna martie, în frunte cu Islanda - România, din semifinala play-off-ului pentru calificarea la Euro 2020, şi România U21 - Danemarca U21, din preliminariile pentru Euro 2021.

Afla mai multe despre: florin raducioiuitaliacoronavirus 

viewscnt
Articole similare