Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, mesaj misterios despre venirea la Dinamo! Ultima sa reacţie despre postul care i-a fost oferit în "Ştefan cel Mare" | EXCLUSIV

Florin Răducioiu, mesaj misterios despre venirea la Dinamo! Ultima sa reacţie despre postul care i-a fost oferit în "Ştefan cel Mare" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu e aşteptat de dinamovişti, după ce Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan s-au pus de acord în privinţa revenirii fostului jucător în conducerea clubului. "Marele blond" a vorbit, din nou, despre propunerea pe care nu a acceptat-o, încă.

Florin Răducioiu, despre revenirea la Dinamo Bucureşti

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că Florin Răducioiu ar urma să fie "mai mult decât un manager sportiv". El se va sfătui cu antrenorul Mircea Rednic şi va interacţiona direct cu fotbaliştii, fiind un factor important în vestiar. 

Totuşi, cele două părţi încă nu au semnat contractul, aspect confirmat de Răducioiu, care va oferi un răspuns. Astfel, termenul limită impus de conducerea "câinilor" a fost amânat. "Nu s-a întâmplat nimic, totul se poate întâmpla. Nu am dat niciun răspuns şi o să-l dau", a spus fostul fotbalist important al României, pentru Telekom Sport. 

Dinamo a pierdut puncte cu Gaz Metan Mediaş şi cu Rapid Bucureşti, după golurile superbe ale lui Deaconu, respectiv Carnat. Inclusiv Mircea Rednic s-a arătat frustrat de modul în care a ratat prima victorie în noul mandat din "Ştefan cel Mare". 

Florin Răducioiu a fost cu ochii pe dinamovişti şi a fost dezamăgit: "Îmi pare rău pentru Dinamo. Luăm goluri în ultimele minute, eurogoluri, la Mediaş, cu Rapid, e blestem. Se vede munca lui Mircea Rednic, dar avem nevoie de o victorie, pentru a-şi recăpăta încrederea", a mai spus fostul oficial al lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare