Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, moment de sinceritate înaintea derby-ului: ”Cei de la FCSB sunt favoriţi, sunt mult mai buni decât noi” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu, moment de sinceritate înaintea derby-ului: ”Cei de la FCSB sunt favoriţi, sunt mult mai buni decât noi” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a prefaţat derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 20:00.

Dinamo şi FCSB se vor înfrunta pentru a doua oară în actuala stagiune, duminică, de la ora 20:00.

Derby-ul din tur a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor din istoria confruntărilor dintre cele două rivale, după ce formaţia roş-albstră a reuşit să se impună cu 6-0.

Diferenţa dintre FCSB şi Dinamo, din punct de vedere valoric, este mai mare acum decât oricând în istorie, iar nici ”câinii” nu se pot ascunde de acest lucru.

Florin Răducioiu a recunoscut că echipa lui Toni Petrea este de departe favorită, dar a punctat că orice se poate întâmpla în derby, transmiţându-le jucătorilor de la Dinamo ce îşi doreşte de la ei.

Florin Răducioiu, moment de sinceritate înaintea derby-ului

Hai să fim realişti, sunt favoriţi, sunt mult mai buni decât noi, însăşi locul din clasament spune asta în mod clar, forţele sunt total diferite pe teren.

Dar ştiţi foarte bine că într-un meci se pot întâmpla foarte multe lcururi. Noi avem nevoie de puncte. Băieţii nu au nevoie să se motiveze, pentru că atunci când joci cu Steaua (n.r. FCSB) este o motivaţie enorm de mare.

Cu mare atenţie, cu mare concentrare, cum de fapt am spus şi la Piteşti, şi mai multă luciditate din partea jucătorilor noştri, cred că putem obţine un rezultat pozitiv.

E clar că sunt favoriţi, dar mie îmi convine aşa. Vreau o echipă foarte atentă, concentrată, lucidă, vreau o echipă care să profite de ocaziile pe care le are şi să le fructifice.

Armele care pot să fie? Jucătorii noştri din faţă să facă mai mult, atacanţii să fie mai mobili, mai atenţi în faţa porţii.

Mă aştept la o forţă şi o dârzenie ieşite din comun, mare concentrare. Nu avem nimic de pierdut şi suntem o echipă care poate să învingă pe oricine, dar poate să şi piardă cu oricine.

Vreau să cred că ne oprim din această serie negativă care durează de ceva timp şi, de ce nu, să fie un nou început cu Steaua (n.r. FCSB). Sunt favoriţi, nu mă deranjează”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare