Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu a fost uitat de italieni. ”Pentru un băiat din Est, când ajungi la Milan e ca şi cum ai câştiga Balonul de Aur”. Cum îl descrie pe Mario Balotelli

Florin Răducioiu nu a fost uitat de italieni. ”Pentru un băiat din Est, când ajungi la Milan e ca şi cum ai câştiga Balonul de Aur”. Cum îl descrie pe Mario Balotelli

AC Milan

Comentarii

Într-un interviu acordat jurnalistului italian, Domenico La Marca, Florin Răducioiu, fost atacant la AC Milan a analizat actualitatea de la fosta sa echipă.

”Un atacant de o valoare certă, care a jucat la AC Milan în epoca de aur a fotbalului italian”. Aşa este descris Florin Răducioiu de jurnalistul Domencio La Marca, înainte de interviul propriu-zis acordat în exclusivitate pentru Derbyderbyderby.it.

Milan şi Brescia, două dintre echipele la care Răducioiu a evoluat în cariera sa vor juca în etapa viitoare, în direct la Telekom Sport: ”Vreau să mulţumesc clubului pentru că m-a invitat la acet meci, dar din cauza angajamentelor pe care le am, nu voi putea participa la meci” a spus Florin Răducioiu. ”Nu voi putea uita niciodată când am fost eliminat într-un meci direct Brescia - Milan. Am protestat după un fault al lui Costacurta şi am fost trimis la cabine, dar asta face parte din trecut” a mărturisit Radu, fost atacant al Bresciei în acel meci.

Răducioiu a vorbit în interviul acordat în exclusivitate site-ului amintit despre noul star al lui AC Milan din ofensivă, polonezul Piatek: ”El trebuie pus în situaţia de a fi letal. Cred că nu îl avantajează sistemul 4-3-1-2. Are nevoie de încă doi jucători lângă el. Păstrând proporţiile, eu pe Piatek îl văd o combinaţie între Şevchenko şi Inzaghi” a mărturisit Răducioiu.

Fostul mare atacant al Bresciei se bucură de revenirea lui Balotelli în fotbalul italian şi a făcut o dezvăluire surprinzătoare: ”Să ştiţi că e un băiat tare umil. L-am cunoscut personal şi mi-a lăsat o impresie bună. Mă bucur că a revenit în Italia şi cred că-şi poate relansa cariera” crede Florin Răducioiu.

”Pentru un băiat din Estul Europei, când ajungi la AC Milan e ca şi cum ai câştiga Balonul de Aur. Voi fi întotdeauna recunoscător Milanului, lui Berlusconi şi Galliani” a mărturisit Florin Răducioiu care a câştigat în sezonul 1993-1994 Cupa Campionilor în tricoului rossonerilor.

3 trofee a câştigat Răducioiu la AC Milan pentru care a jucat în 1993-1994
18 goluri a marcat românul pentru Brescia
21 de goluri are Florin Răducioiu în naţionala României

Afla mai multe despre: florin răducioiuac milan 

viewscnt
Articole similare