Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu şi-a primit nici acum salariile restante de la Dinamo: ”Mi-au lăsat un gust amar. Sunt foarte dezamăgit” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu nu şi-a primit nici acum salariile restante de la Dinamo: ”Mi-au lăsat un gust amar. Sunt foarte dezamăgit” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Aventura lui Florin Răducioiu (52 de ani) la Dinamo s-a încheiat după numai şase luni. Fostul atacant ocupa funcţia de team manager.

Florin Răducioiu a părăsit clubul Dinamo, după prima retrogradare în istoria de 74 de ani.

Fostul atacant, în vârstă de 52 de ani, era team-manager al "câinilor". El venise la echipă atunci când antrenor era Flavius Stoican, iar administrator special era Iuliu Mureşan.

Florin Răducioiu nu şi-a primit nici acum salariile restante de la Dinamo: ”Mi-au lăsat un gust amar. Sunt foarte dezamăgit” | EXCLUSIV 

Dar aventura lui Florin Răducioiu (52 de ani) la Dinamo s-a încheiat după numai şase luni. Fostul atacant ocupa funcţia de team manager.
 
La aproape şase luni de la momentul în care a decis să renunţe la postul de team-manager al clubului Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu a mărturisit că nu şi-a primit salariile restante!

”Nu mai ştiu nimic de Dinamo. Nu mi-am primit salariile restante, banii. E vorba de principii... pe care vrea sa le respect. Nu mai vreau să mai deschid această rană. O mizerie. Nu mai ştiu nimic de Dinamo pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Mi-au lăsat un gust amar... Rămân evident cu gustul amar al retrogradării pentru că am făcut şi eu parte din această situaţie, dar e deja trecut, nu mă mai interesează. Nu a depins de mine, eu am încercat. Da, sunt foarte dezamăgit”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport. 

Florin Răducioiu, încurajat de Nicolae Badea să demisioneze

Fostul membru al Generaţiei de Aur a dezvăluit că s-a consultat cu fostul „finanţator din umbră”, Nicolae Badea, înainte de a hotărî să demisioneze şi acesta i-a confirmat că face alegerea corectă.

„Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, economic, logistic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora. Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4.

Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte”, a mai spus Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Lui Gigi Mulţescu i-au ”dat lacrimile” după ce a primit un mesaj de la Cupa Mondială! Răspunsul său emoţionant: ”Îi mulţumesc că şi-a adus aminte de mine”

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare