Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, revoltat de golul înscris de Koljic cu mâna: ”O greşeală grosolană! Dacă marcăm astfel cu FCSB, vorbesc să îl anuleze” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu, revoltat de golul înscris de Koljic cu mâna: ”O greşeală grosolană! Dacă marcăm astfel cu FCSB, vorbesc să îl anuleze” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a fost revoltat de golul marcat de Universitatea Craiova împotriva lui Sepsi.

În duelul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, câştigat de covăsneni cu 3-1, Elvir Koljic a marcat un gol a la Maradona, cu mâna, care cumva nu a fost anulat de centralul Iulian Călin.

Atacantul a primit o pasă în careu şi a reluat din prima, dar Niczuly s-a opus şutului său. Koljic a împins apoi balonul cu mingea în poartă, iar golul a fost acordat.

Jucătorii lui Sepsi au fost pe bună dreptate revoltaţi, iar Iulian Călin a fost criticat dur pentru o astfel de eroare monumentală.

Florin Răducioiu a analizat faza golului, iar, după ce a glumit că nu a reuşit şi el un astfel de gol, i-a criticat dur atât pe Iulian Călin, cât şi pe Elvir Koljic.

Team managerul lui Dinamo a contestat lipsa de fair-play a oltenilor şi a spus ferm că dacă Dinamo va marca astfel în derby, va face tot posibilul ca reuşita să fie anulată.

Florin Răducioiu, revoltat de golul marcat de Koljic cu mâna

Nu mi-a ieşit niciodată să dau un gol a la Maradona. Nu pot să cred că s-a validat asemenea gol. Mai vorbim de fair-play? Nu am trăit asemenea situaţie.

Ar fi câştigat enorm din punct de vedere al imaginii. Nu prea am văzut exemple de fair-play în ultimul timp.

E o greşeală grosolană a arbitrului. E un dezinteres total. Mă uit în Italia, vorbeşte preşedintele comisiei de arbitri, explică. E un semnal de alarmă.

Îmi pun întrebarea... dacă mi se întâmplă mie aşa cu FCSB şi dă Mirko gol, pe cuvântul meu de onoare, pun mâna pe telefon şi spun <<du-te şi spune-i că a fost gol cu mâna>>.

Nu-l vrem, aş face asta, pe cuvânt! Dacă se întâmpla asta cu FCSB, fac asta, nu mă milogesc pentru un gol care nu este al nostru.

Te duci şi recunoşti, <<am dat gol cu mâna>>. Dacă vrei să fii fair-play, zici”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare