Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu şi-a ales favoritul după FCSB - Dinamo: „E un dreptaci formidabil, l-am avut la naţională!”

Florin Răducioiu şi-a ales favoritul după FCSB - Dinamo: „E un dreptaci formidabil, l-am avut la naţională!”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman (25 de ani) după derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, scor 2-1.

Florin Răducioiu şi-a ales favoritul după FCSB - Dinamo

Fostul mare internaţional a fost impresionat de reuşita lui Florinel Coman, dar şi de jocul FCSB-ului, mai ales cel din prima repriză a derby-ului cu Dinamo.

„Am anticipat o victorie a FCSB-ului. Mă aşteptam la această victorie, poate mai categorică. FCSB, evident, mult mai experimentată şi mult mai bună. A fost o echipă care are în componenţa ei jucători de mare nivel tehnic. Este o victorie meritată, evident. Diferenţa a făcut-o tehnica FCSB-ului şi jocul de ansamblu.

Chiar dacă în repriza a doua nu am asistat la una atât de bună, FCSB îţi poate da gol atât pe atac poziţional, cât şi pe contraatac. FCSB va lupta din nou pentru titlu anul acesta. Jucătorii de mare valoare trebuie să arate în acest momente că au valoare. Ceea ce a făcut Florin Coman… într-adevăr, un gol superb.

Asta aşteptăm de la el. Un dribling, opreşte mingea, se întoarce şi dă cu stângul. El e dreptaci formidabil, l-am avut la echipa naţională de juniori, dar el singur a spus că se perfecţionează la antrenamente cu piciorul stâng”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Ştefan Târnovanu, avertizat după gafa din derby-ul cu Dinamo: „Tot timpul el nu a fost în joc!”

Florin Răducioiu a analizat prestaţia goalkeeper-ului roş-albastru şi a tras un semnal de alarmă în privinţa acestuia.

Deşi FCSB a dominat prima repriză a derby-ului cu Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare a reuşit să revină pe final şi a încercat să egaleze. Dinamoviştii au intrat în joc, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Goncalo Gregorio a înscris pentru oaspeţi în minutul 83, profitând de o respingere greşită a portarului de la FCSB.

„Un şut aparent simplu, Târnovanu probabil deconcentrat pentru că mai tot timpul el nu a fost în joc. Eu nu l-am văzut pe acest portar să intervină şi trebuie să fie foarte atent pentru că o să mai aibă meciuri de genul acesta în care FCSB va domina.

Trebuie să fie mai concentrat cu siguranţă, pentru că altfel se complică lucrurile, chiar dacă la un moment dat a fost un forcing al lui Dinamo pentru a egala nemeritat. Deci, Târnovanu ar trebui să stea mult mai atent până în minutul 99, 100, cât durează meciul”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Afla mai multe despre: florin raducioiuflorinel comanfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare