Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Segărceanu e încrezător: "La ce jucătoare avem, putem ajunge în Grupa Mondială şi să ne apropiem de finală"

Florin Segărceanu e încrezător: "La ce jucătoare avem, putem ajunge în Grupa Mondială şi să ne apropiem de finală"

Tenis

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Federaţiei, Florin Segărceanu, a afirmat, marţi, la plecarea spre Cluj, că România are multe jucătoare valoroase şi poate ajunge în Grupa Mondială, chiar apropia de finala competiţiei.

"Este greu să alegi echipa, dar altfel este foarte bine că avem această şansă. Poate că nu putem face chiar trei echipe, dar două şi jumătate, da. E un meci nu foarte dificil din punct de vedere al clasamentului, dar trebuie pregătit cu seriozitate. În astfel de competiţii se întâmplă surprize, fetele care vin cu şansa a doua nu au presiune, joacă foarte bine. Până acum totul este OK şi mergem cu încredere. 

Eu cred că putem să ne gândim şi la fazele superioare, la ce jucătoare avem şi ţinând cont de faptul că joacă foarte bine la proba de dublu. Noi putem ajunge în grupa mondială şi, de ce nu, să ne apropiem de finală. Dar lucrurile trebuie luate pas cu pas, sper să nu avem probleme de sănătate, tenisul este foarte dur. Vedeţi că Simona Halep s-a accidentat, se poate întâmpla oricui. Din păcate ne pare rău că Simona Halep nu va putea intra pe teren, dar va fi alături de noi. Sper să iasă bine, să câştigăm aceast meci şi toată lumea să fie mulţumită”, a spus Segărceanu.

Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România - Canada din cadrul Cupei Federaţiei.

Partida România - Canda va avea loc, sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.

Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Afla mai multe despre: florin segarceanuromaniacanadafed cup 

viewscnt
Articole similare