Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Ştefan, declaraţia săptămânii. ”Unde îţi place să joci?” Răspunsul fabulos dat de jucătorul lui Sepsi :)

Florin Ştefan, declaraţia săptămânii. ”Unde îţi place să joci?” Răspunsul fabulos dat de jucătorul lui Sepsi :)

Superliga

Comentarii

Florin Ştefan spune că soarta meciului cu FCSB s-a decis după ce vicecampioana României a primit penalty, după un fault al lui Viera la Florinel Coman. Jucătorul lui Sepsi a oferit şi o declaraţie amuzantă, în momentul în care a fost întrebat despre postul favorit.

Sepsi a pierdut cu 2-0 în faţa FCSB-ului, după o primă repriză în care şi-a anihilat bine adversarul. Florin Ştefan spune însă că echilibrul s-a rupt după lovitura de la 11 metri din care FCSB a deschis scorul:

”Cred că la faza penaltyului s-a pierdut meciul. După ce am primit gol, am vrut să ieşim la joc, să recuperăm şi am mai primit încă un gol foarte rapid. În prima repriză cred că am jucat de la egal la egal cu ei. În a doua a venit golul celor de la FCSB şi acolo s-a decis meciul.

Nu ştiu ce s-a schimbat, nu mai suntem noi, cei care eram înainte. Trebuie să ne revenim, trebuie să obţinem puncte, să obţinem victorii. Nu avem victorie în play-off şi trebuie să obţinem, să demonstrăm că merităm să fim acolo.

(Că joacă şi mijlocas, şi fundaş) Nu mă deranjează, pentru mine important e să joc. Nu contează postul pe care îl ocup. (Unde îţi place mai mult să joci?) În teren. În teren îmi place”,
a declarat Florin Ştefan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin stefansepsi 

viewscnt
Articole similare