Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Ştefan, fericit după punctul obţinut de Sepsi pe terenul CFR-ului. Ambiţii mari pentru echipa naţioanală

Florin Ştefan, fericit după punctul obţinut de Sepsi pe terenul CFR-ului. Ambiţii mari pentru echipa naţioanală

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Florin Ştefan, fundaş stânga la Sepsi OSK, a comentat rezultatul bun obţinut de echipa sa pe terenul campioanei României, CFR Cluj.

Partida s-a terminat 0-0. Este al doilea meci consecutiv în care decarul clujenilor Ciprian Deac, un specialist al loviturilor de pedeapsă, ratează un penalty, după cel din timpul regulamentar contra lui Dinamo Zagreb.

”Este un punct câştigat pe terenul campioanei. Ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă şi ne bucurăm că azi am plecat cu un punct. Voiam să luăm 3, dar este bun şi unul. Important e că nu am primit gol, ne-am făcut treaba cât mai bine.

Ştiam că au avut un meci important în Champions League şi de-asta am venit şi să câştigăm, să ne facem jocul, să-i dominăm, dar din păcate nu am obţinut victoria, dar suntem fericiţi că plecăm cu un punct. La penalty am avut noroc, dar ca să câştigi, trebuie să ai şi puţin noroc.”, a declarat Florin Ştefan.

Fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani s-a arătat bucuros de convocarea primită de la echipa naţională pentru meciurile cu Austria şi Irlanda de Nord.

”Sunt fericit că am fost convocat şi trebuie să dau totul acolo, când ajung să-mi fac treaba cât mai bine şi sperăm să câştigăm cele două meciuri. Merg să-mi fac treaba cât mai bine şi dacă domnul selecţioner este mulţumit, sper să fiu convocat şi pentru acel baraj.”, a complatat apărătorul lateral.

Şi fundaşul central Bogdan Mirea s-a arătat fericit de rezultatul reuşit de Sepsi: ”Mă bucur că am reuşit să prind minute şi de fiecare dată când intru vreau să fac cât de bine pot eu. Ne pare rău că nu am luat 3 puncte, dar şi un punct este bun pentru noi.”.

Afla mai multe despre: sepsiflorin stefancfr cluj 

viewscnt
Articole similare