Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan, furios după decizia în privinţa promovării Stelei Bucureşti: "Aştept şi eu să văd cum este respectată legea"

Florin Talpan, furios după decizia în privinţa promovării Stelei Bucureşti: "Aştept şi eu să văd cum este respectată legea"

Fotbal intern

Comentarii

Juristul CSA, Florin Talpan, a reacţionat, după ce AMFB a hotărât cum vor promova echipele din Liga 4 în Liga 3.

"Aştept şi eu să văd cum este respectată legea, respectiv disţantarea socială pe timpul jocului din playoff-ul organizat de AMFB! Pentru că atât s-a pus accent la tv, la serviciu, de către Preşedinte, de către toate organizaţiile de sănătate şi nu numai, pe cei doi metri distanţare dacă nu faci parte din aceeaşi familie, încât eu, curios din fire, vreau să văd distanţarea!

Am văzut cu toţii fotografia în spaţiul media de la o şedinţă de guvern a unor politicieni, care au fost amendaţi doar pentru că au stat alături la o masă rotundă! Nu s-au atins, nu au faultat, nu s-au împins! Doar au lucrat la o masă rotundă! Dar au fost amendaţi!

Şi atunci, în plin joc de fotbal, mă întreb cine va fi amendat pentru nedistanţarea socială, pentru atingere, fault, etc? AMFB-ul sau jucătorii? Pentru că eu vreau şi aştept ca cei care s-au sesizat pentru politicienii care erau în şedinţa şi lucrau pentru noi, şi măcar îşi făceau treaba, să se sesizeze şi acum împotriva celor care se joacă cu respectarea legii! Voi ce părere aveţi?", a transmis Florin Talpan

Decizia AMFB

AMFB a respins cererea Stelei Bucureşti, liderul seriei, care şi-a dorit ca meciurile din Liga 4 să nu mai continue. Astfel, primele patru cluburi din serie vor disputa un play-off, iar apoi va avea loc barajul pentru promovare.

Primele trei echipe din serie sunt Steaua, Rapid 2 şi Bucharest United, urmând ca locurile patru şi cinci, care se află la egalitate de puncte, să joace un meci de departajare pentru calificarea în play-off.

 

 

Afla mai multe despre: florin talpansteaua 

viewscnt
Articole similare