Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan, la fel de important precum Helmuth Duckadam, în istoria Stelei. "De numele lui se leagă câştigarea Cupei Campionilor, de numele meu câştigarea mărcii, numelui şi palmaresului Stelei"

Florin Talpan, la fel de important precum Helmuth Duckadam, în istoria Stelei. "De numele lui se leagă câştigarea Cupei Campionilor, de numele meu câştigarea mărcii, numelui şi palmaresului Stelei"

Fotbal

Comentarii

Juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan, s-a ridicat pe un piedestal la acelaşi nivel cu cel pe care stă unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români din istorie, Helmuth Duckadam.

Omul care a reuşit să transforme "imposibilul" în "posibil" şi l-a deposedat pe Gigi Becali de tot ce ţine de Steaua, marca, numele, palmaresul, consideră această reuşită ca fiind una care  echivaleză cu performanţa fabuloasă reuşită de Helmuth Duckadam în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, atunci când a apărat patru penalty-uri exectate de jucătorii Barcelonei şi a adus trofeul la Bucureşti.

"Dacă nu exista Helmut Duckadam, Steaua Bucuresti nu câştiga niciodată Cupa Campionilor Europeni. Dacă nu câştiga Florin Talpan dosarele cu marca, numele şi palmaresul, în momentul de faţă, Steaua Bucureşti nu mai avea nici marca Steaua Bucuresti, nici numele Steaua Bucureşti şi nici palmaresul echipei de fotbal.  De numele lui Duckadam se leaga cel mai mare şi mai spectaculos triumf al unei formaţii de fotbal din România: câştigarea Cupei Campionilor Europeni din anul 1986 aşa cum de numele Talpan se leagă câştigarea mărcii Steaua Bucureşti, a numelui Steaua Bucureşti şi a palmaresului echipei de fotbal Steaua Bucureşlti!", a transmis, astăzi, Florin Talpan.

Răspunsul vine ca o replică pentru patronul ce la FCSB, Gigi Becali, care nu şi-a mai dorit colaborara cu legenda stelistă. Nemulţumit de faptul că Gigi Becali i-a redus salariul la 2.000 de lei pe lună, Helmuth Duckadam şi-a anunţat demisia, după cei zece ani petrecuţi în conducerea celor de la FCSB.

"Eu nu ştiam de Duckadam, am auzit la televizor că şi-a dat demisia, dar nu mă bag eu. E treaba lui, dar pe mine nici măcar nu m-a sunat. Pe mine nu mă interesează ce face un om. Cică i-am luat din bani, dar eu, de fapt, am luat de la tot staff-ul, nu numai lui i-am luat din bani", a fost explicaţia lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare